Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo djevojčica
Povratak na članak

Sestra dječaka koji je pogubljen sa 14 godina: Brat nije kriv!

Sestra Georgea Stinneya, crnog dječaka koji je pogubljen prije 70 godina za ubojstvo dvaju djevojčica, tvrdi kako njen brat nije mogao počiniti zločin

Komentari 1

TH
thekurcula
19:07 22.01.2014.

Šta ti je demokratija! -On ih je ubio i dobio je što je zaslužio - reče nećak ubijenih devojčica i tako potvrdi visoki stepen demokratičnosti američkog društvo koje bez i da trepne smesti mlađe maloletnike na električnu stolicu! I tata kultura vlada nama danas!? A da mi preispitamo svoj antinacistički stav? Možda bi Hitler, da je pobedio, ipak bio manje zlo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.