Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marihuana i kokain

Šestorica dilera drogu nabavljali u BiH pa je preprodavali na području Metkovića

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.06.2014.
u 10:08

Dubrovačko-neretvanski policajci dovršili su višemjesečno kriminalističko istraživanje naziva 'Hrid' kojim je obuhvaćeno ukupno šest muškaraca u dobi od 32 do 51 godinu s područja Metkovića

Dubrovačko-neretvanski policajci dovršili su višemjesečno kriminalističko istraživanje naziva 'Hrid' kojim je obuhvaćeno ukupno šest muškaraca u dobi od 32 do 51 godinu s područja Metkovića koji se sumnjiče za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

- Njih se sumnjiči da su u vremenu od studenog 2013. do veljače 2014.godine u Bosni i Hercegovini nabavljali drogu kokain i marihuanu te je potom preprodavali konzumentima na području Metkovića.  Sumnja se da su u spomenutom razdoblju preprodali najmanje 3,5 kg marihuane i 1 kg kokaina čija se vrijednost na ilegalnom tržištu procjenjuje na preko 800 tisuća kuna. Pretragom stanova i prostorija koje koriste osumnjičeni pronađene su manje količine marihuane i kokaina, novac, rezani duhan, digitalna vaga, više mobitela i plinski revolver.  

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama četvorica osumnjičenih su u subotu, 21. lipnja dovedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dok je protiv dvojice podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem- priopćila je PU dubrovačko-neretvanska.

>> 'Palo' više od 50 kilograma marihuane na graničnom prijelazu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije