Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Posljednja večera

Šestan o fotomontaži: Neću se ispričati ni pod cijenu života!

šestanovi suborci (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/3
29.03.2012.
u 14:34

Zdenko Zrilić odustao je od tužbe za klevetu. Zrilić je bio prikazan kao Isus, a u ulozi 12 apostola našlo se nekoliko poznatih Zadrana

Zdenko Zrilić, zadarski poduzetnik, odustao je od tužbe za klevetu protiv Zadranina Vlade Šestana koji je prošle jeseni javno objavio fotomontažu nazvanu "Posljednja večera" u kojoj je Zdenko Zrilić prikazan kao Isus, a u ulozi 12 apostola našlo se još nekoliko poznatih Zadrana.

Kako se na prvome ročištu Šestan nije pojavio, sudac Domagoj Kurobasa danas ga je pitao želi li se ispričati poduzetniku Zriliću, na što je optuženi rekao: – Neću se ispričati ni pod cijenu života. Kao svaki građanin imam pravo iznositi svoje mišljenje. Ako je kažnjivo, kaznite me. Ne mogu se ispričati jer sam to rekao i mislio. To bi bilo glupo! – kazao je Šestan i pitao suca zašto je njegov slučaj tako brzo došao na red, a on zna da neki ljudi i po dvije, tri godine čekaju na sudu.

Zahtijevao je potom da mu se sud i svi ostali u sporu pismeno i usmeno obraćaju kao umirovljenom bojniku specijalnih postrojbi Glavnog stožera HV-a.

Na pitanje suca Kurobase ostaje li i dalje pri tužbi, Zdenko Zrilić rekao je da odustaje: – Odustajem jer je gospodin danas bio iskren. Povlačim tužbu!

Podršku Vladi Šestanu ispred zgrade Općinskog suda došlo je dati 20-ak prijatelja, bivših suboraca, pripadnika 1. satnije 4. gardijske brigade.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije