Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dopisom upozorio
Povratak na članak

Sessa: neprimjeren je vaš pritisak na sudbenu vlast. Kujundžić: to je nesporazum!

Zbog tužbi za prekovremene sate ministar pisao sucu

Komentari 6

ZU
ZG U SRCU
08:19 06.04.2019.

Oba dva su isti. I Sessa i Kujundžić. Uhljebi, koji se moraju s nečim zabavljat da im projde vrijeme.

VL
DU
Deleted user
12:29 06.04.2019.

Jesenti milu bigulicu, ministarski gospo'n Kujundžić dr. Milček bavi se glupostima i nedopušteniim radnjama, a istodobno mnogi teški bolesnici umiru jer ne mogu dočekati da budu pozvani na neki od liječničkih pregleda o kojima im ovisi život. Što misliti o zdravstvu gdje se, na primjer, na najobičniji ultrazvuk vitalnog organa čeka i više 12 mjeseci, pa dotle tko preživi, ima je sreće, a tko umre, umro je zato što nije bio njezin miljenik. Svima su u Hrvatskoj puna usta kojekavih prava. A tko vodi brigu o ikojem pravu teških bolesnika?! Zna li što o tome naš dr. Milček?

VL
KA
kanđija
15:40 06.04.2019.

Pola tih prekovremenih sati nabili su spavajući kod kuće, hodajući po kafićima ili obilazeći "usamljene" u njihovim stanovima....

VL
DU
Deleted user
10:23 06.04.2019.

a vi neovisni kao saucha

VL
ZI
zip123
11:39 06.04.2019.

Obadvojica ste jedan veliki nesporazum.

VL
DU
Deleted user
12:12 06.04.2019.

Nije ministru lako, želio bi da sve funkcionira, a novaca nema. No Ministar je u vladi i može predlagati zakone i urediti sustav. Suci sude po zakonu koji je Sabor donio, a netko predložio.Zakone treba predlagati pošteno obrazlažući što se događa ako je ovako, a što ako je onako. Kod nas je problem "rata stranaka" koji najčešće uništavaju svoje građane da bi mogli za to optuživati jedni druge, rezultat je uvijek kaos, u kome strada prvo sirotinja, a kad sirotinja "pukne" spašavaj se tko može, to trebaju političari znati i ravnati se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.