Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
videoveza

Šešelj traži da mu Haag omogući presicu povodom izbora u Srbiji

Seselj
ICTY
17.04.2012.
u 18:43

Šešelj je zatražio da Tribunal donese odluku na vrijeme kako bi se mogla organizirati konferencija za novinare na kojoj želi objasniti Srbima zašto je važno srušiti sadašnju vlast i spriječiti \"izdajničku partiju Tomislava Nikolića\"

– Od sudskog vijeća zahtijevam da mi se povodom izbora u Srbiji, koji se održavaju  6. svibnja, omogući održavanje tiskovne konferenciju za srpske novinare videovezom. Moja se stranka kandidirala na tim izborima, ja sam nositelj liste i prvi na listi, a moja supruga Jadranka Šešelj već je registrirana predsjednička kandidatkinja – rekao je Vojislav Šešelj, kojemu se u Haagu sudi za ratne zločine u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH od 1991. do 1993., u utorak pred tribunalom u trećem postupku zbog nepoštivanja suda, javlja agencija Tanjug.

Šešelj je zatražio da Tribunal donese odluku na vrijeme kako bi se mogla organizirati konferencija za novinare na kojoj želi objasniti građanima Srbije zašto je važno  srušiti sadašnju vlast i spriječiti "izdajničku partiju Tomislava Nikolića", ali ga je u tom trenutku sudac prekinuo opomenuvši ga da sudnica nije mjesto za političke govore.

 

Komentara 7

OB
-obrisani-
19:41 17.04.2012.

Zbog povijesne istine, a i kako bi podsjetili srbijanske gubitnike na nebrojene poraze koje su doživjeli od HRVATA I HRVATSKE VOJSKE..... Najveća bitka ustaša i četnika, odigrala se od 30.ožujka do 8. travnja 1945. godine i na Lijevča polju, na golemoj ledini kod Banja Luke gdje su se sukobile regularne snage NDH s gomilom četnika u povlačenju prema Sloveniji.Četnici pod zapovjedništvom Pavla Đurišića povlačili su se prema zapadu, dakle preko teritorija NDH i zaustavili se nakon niza masakara po hrvatskim i muslimanskim selima u sjevernozapadnoj Bosni.

OB
-obrisani-
19:55 17.04.2012.

Admine.....internet je, kao što znaš, veliko i raznoliko mjesto.....prepuno raznih informacija i podataka...... Uvijek spremni.......

VE
velikazmija
19:11 17.04.2012.

ne zanima nas ovaj čedomir ja bi rađe komentirao što sa udbaškom zmijom ali to je zabranjeno isto ko dug prvog podpresjednika se ne spominje ni nova tv ni jutarnji ispada da moj večernji uvujek nešto i priskoči ali ipakpak nešto i objavi davno su 70-te od tad polako starimo --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije