Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Serija "Family Guy" narugala se bolesnom sinu Sarah Palin

U spornoj epizodi Kris, jedan od glavnih junaka, izlazi s djevojkom koja ima Downov sindrom. Njezine naočale su slične onima koje nosi Sarah Palin i ona tijekom večere govori Krisu da joj je majka bivša guvernerka Aljaske.

Komentari 4

JI
jimbeam
23:15 18.02.2010.

no svakako,ruganje bolesnom djetetu je za svaku osudu!

VL
OB
-obrisani-
13:55 18.02.2010.

Casna i postena zena. Jedan sin joj je vojnik. \"Istina-boli\" to ti ona smeta jer zagovara smanjenje socijale. Znamo daje Obama vas covjek. Krepajte od gladi bagro.

VL
Avatar lola lola
lola lola
08:45 18.02.2010.

Molim promijenite naslov jer se serija zove Family guy, a ne Family gay!!!

VL
OB
-obrisani-
10:13 18.02.2010.

O kakvoj pokvarenoj debilnjaci je rijec i vecernjakov naslov bi prosao. Za lovu je prodala i dusu i tjelo i svu prirodu i ljude koje je predstavljala!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.