Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lipovica
Povratak na članak

Šercer: Stanje je alarmantno, čeka nas teška godina

Predsjednik uprave Drago Šercer kao najveći problem ističe nelikvidnost – Lipovica potražuje 2 milijuna eura

Komentari 2

KA
Kajgod
13:18 11.03.2011.

Otkad je Šercera sve je otišlo u krasni k***c! Nek ljudi malo zbroje 2 i 2... a o sindikalcu Štefaneku, HDZ-ovom tajniku i vojniku, ne treba trošiti riječi! Na kraju, takvi smo kakvi smo, najbolje da tvornica propadne, nek se sve razjebe, dovezimo tamo ovce... i zna se!

VL
KL
klanac
22:46 12.03.2011.

Sve donedavno radijatore niste mogli kupiti u tvornici nego u privatnom dućanu bivšeg direktora koji je uz debelu otpremninu odlepršao. Dilao sa Petrokovom. Posao sa česima nejasan. Privatne firme uzimale a nisu platile. Gdje je pravna država!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.