Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životni intervju: Ante Gavranović

'Senzacionalizam koji vodi do banalizacije i sve veći utjecaj lažnih vijesti narušavaju povjerenje u medije'

30.01.2022.
u 16:23

Očito je da ukupni naš gospodarski model mora ići na generalni remont, a novac iz EU kojim možemo raspolagati moramo iskoristiti kao priliku generacije

Komentara 8

00
00a
16:46 30.01.2022.

MSM odlazi u povijest i bit će zapamćen kao jedan od najokrutnijih oblika rata protiv čovjeka.Mnoge kaznene prijave su podnesene i to medjunarodnim sudovima,izmedju ostalog nalazi se i ime urednika ovog portala.Nadam se da će vam biti osigurano pravedno suđenje.

FN
Fr@njo
16:49 30.01.2022.

Da li glavni urednik ovog lista cita svoj uradak..gospdin Gavranovic je tocno naveo na sto slici..balkanizacija.

ČE
četvrti
16:49 30.01.2022.

G Gavranovića pamtimo kao predsjednika HND-a 1990. Na žalost, on tada nije odigrao časno svoju ulogu već je svim silama pokušao nastaviti nečasnim putem kojim je Hrvatsko novinarsko društvo do tada išlo, a, bez sumnje, i danas ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?