Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLIN KAO ORUŽJE
Povratak na članak

Senat SAD-a predlaže sankcije akterima projekta Sjeverni tok 2

Administracija američkog predsjednika Donalda Trumpa protivi se projektu Sjeverni tok tvrdeći da će on još više ojačati europsku ovisnost o ruskom plinu.

Komentari 16

IK
ikbmibm
11:56 01.08.2019.

Sankcije su bolje oruzje od svakog rata. Putin kršćanin bi trebao razmisliti zašto je s Erdoganom tikve sadio-

VL
TO
Toni66
22:14 02.08.2019.

Ameri su majka znaju da su Rusi prokleti i smrtni neprijatelji ali znaju i to da su saveznici jako glupi- kreteni pojma nemaju pa ih oni Ameri moraju urazumiti silom kažnjavanjem da se opamete... Kako vidimo shvatili su da susu Kina S. Koreja Iran Rusija Njemačka - ( EU ) sve isto bagra koju treba financijski kažnjavati pljačkati i izgladnjivati . Dok su oni ( nešto poput srba -Božanski narod !)

VL
GV
golub Vaso
23:03 31.07.2019.

tko ne kupuje skupi američki LNG mora trpjeti sankcije, sva sreća da naša suverena vlada nije u toj skupini

VL
ST
stanoe
10:30 04.08.2019.

Vi koji mrzite ruse ste toliko mali i bijedni, da idete ginuti za tudje interese da bi vas samo pohvalili kako ste poginuli za njih dok oni svoje sinove cuvaju. Ginuli ste u Rusiji 3 puta za tudje interese ii u Srbiji jednom, pa sada u Avganistanu. Taki i treba da ginu za tudje interese jer nista i ne vrijede, da vrijede, onda bi ih svoj narod stedio, a ovako ih daje kao beskorisnu masu da bi se udobrio svojim gazdama.

VL
DU
Deleted user
23:12 31.07.2019.

ha ha , bit ce tesko doci do morala u iducem ratu a moral pobjedjuje.

VL
AK
admine konjino jedna glupa ust
15:51 01.08.2019.

Zapdni okupator uvodi sankcji,i proglasava diktatorima sve one drzave i presjednike,kod koji ima nafte i plina,tipicno fasisticke metode.

VL
PA
PaterT
21:49 31.07.2019.

Zamislite prijetnju slobodnome demokratskome svijetu anglosaksonaca kad bi Europu cinile drzave od Gibraltara do Vladivostoka...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.