Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABOR
Povratak na članak

Selak Raspudić o Meštrovićevom spomeniku: Ako se srame, dajte ih nama

Ministarstvo kulture je zgroženo, naivno ponavlja da je riječ o nesporazumu, ministrica Obuljen Koržinek odgovara da se spomenici u drugoj državi ne mogu štiti odavde, a da je Meštrović bio i američki državljanin, navela je.

Komentari 6

DU
Deleted user
12:36 10.03.2021.

Ne vjerujem da će se, unatoč inicijativi, netko usuditi maknuti Meštrovićeve Indijance. Nanio bi štetu samome sebi, državi i osramotio bi se pred svijetom.

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
15:00 10.03.2021.

U ovom suludom svijetu svaki bedak ako nešto sanja to želi pretvoriti u javu. Gospoja Raspudić u pravu je kad traži ozbiljno promisliti i to remek djelo otkupiti po povlaštenoj cijeni da ne završi u "podrumu nekakve amričke glipoteke" ki naš Jelačić.

VL
TO
TORQUEMADA
07:01 11.03.2021.

Infinitiv glasi: ŠTITITI!!!

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
03:17 11.03.2021.

Kad u Hrvatskoj na vlast dođu istomisljenici kao u Chicagu , i nasi spomenici Banu Jelacicu , Kralju Tomislavu , Anti Starcevicu i Franji Tudmanu , bit ce uklonjeni ,to mi NEMOZEMO dozvolit, inace gradonacelnica Chicaga je oko 55 godd , crnkinja , deklarirana lezbijka , a kako vodi grad pokazuje stopa nasilja i ekonomsko propadanje grada , tako da ga vec zovu novi Detroit

VL
Avatar madcap
madcap
17:01 10.03.2021.

Tko o čemu, hslsovac o frontovima, Zekanović o Pupovcu, a Raspudić Selak o umjetnosti. Ako američkim Indijancima smeta bjelačka romantizirana vizija njihovog naroda, tada je treba maknuti s tog mjesta ma koliko umjetnički težilo to djelo. I staviti ga naa prikladnije mjesto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.