Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pola stoljeća u politici
Povratak na članak

Šeks nije sam uspio postati predsjednik HDZ-a pa je potom pomogao Sanaderu

Šeks je predsjedao strankom četiri mjeseca, a Ivo Sanader je izvrsno iskoristio svoju priliku

Komentari 6

GO
gOOgLer
06:53 25.03.2015.

Šeks je Titanik hrvatske politike.

VL
2X
2Xgeneral
07:36 25.03.2015.

da nismo imali šekija bilo bi nam puno bolje!!! isto i budišu koji je urušio liberalizam svojim egom i ulizivanjem francu. unazadili hrvatsku svojim sklopom ( ograničenošću i sitnim interesima ) za barem 20 godina.

VL
Avatar comparator
comparator
08:48 25.03.2015.

Šeks je izvanredni primjer nedosljednog političara. Njegova retorika ponekad graniči s demagogijom jer na prvo mjesto stavlja stranku umjesto Hrvatske. Zbog njegovog popuštanja danas HTV vodi srpska i komunistička klika bez ijednog hrvata koji zastupa hrvatske interese. Na koncu njegove karijere zaslužuje minus dva kao ocjenu . No s obzirom na političare koji i ovako nisu donjeli puno dobroga hrvatima on je još najmanje štetan. Kad bi narod zaista birao svoje zastupnike rijetko koji od ovih bi sjedio u ovim saborskim foteljama. Narod traži malo zastupnika konstruktivne zastupnike i one koji rade u interesu naroda.Nije dovoljno biti na pravom mjestu u pravo vrijeme nego znati i htjeti biti tamo gdje drugi zbog težine posla to ne žele. Država nam je preskupa a HDZ tu ništa ne predlaže. Čekaju li svi HDZ-eovci odlazak u penziju pa nek onda drugi misle o tome ? Od SDP-a ionako nitko normalan nije očekivao promjene osim navijanje za jugoslaviju i partizaniju a moj Šeks se potrudio preživjeti. Hm!

VL
Avatar Nick2k
Nick2k
06:37 25.03.2015.

Seks je Titan hrvatske politike.

VL
OB
Objektivno...
09:16 25.03.2015.

Nakon Gajevog trga u Osijeku prije rata i Markovog trga nakon rata, mislim da je krajnje vrijeme da malo promijeni šank...

VL
DU
Deleted user
21:34 25.03.2015.

kada shvatite da šeksa drže za suradnika udbe "sovu"...da je jedan od rijetkih hdz-njara koji je prživio sve smjene....da previše zna o svim glavnim akterima daaanašnje politike...da je šef njegove stranke bivši suradnik k.o.s.-a...da su svi glavni akteri tog "demokratskog" hdz-a zapravo izdanci bivšeg sistema a danas najveći tajkuni...suci...i kada konačno prestanete glasovati za hdmožda i krene na bolje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.