Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi šou u saboru

Šeks napustio sabornicu nakon što je Burić izvrijeđao HDZ

seks (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
17.02.2011.
u 15:12

Mi iz HDSSB-a slavonski smo narodni zastupnici, a vi ste stranački poslušnici, klimavci i podliježete samo stranačkoj stezi – uspio je poručiti Burić dok su mu HDZ-ovci stalno isključivali mikrofon. No nije bilo rezultata

Iako je izgledalo da će prvi dio saborske sjednice, za promjenu, proći u miru, tenzija je ipak bilo. I to pola sata prije sazvanog predsjedništva Sabora s temom ponašanje u sabornici i to opet zahvaljujući HDSSB-ovu Dinku Buriću. On je u raspravi zaključio da je Slavonija i cijela Hrvatska "kontaminirana HDZ-ovom nesposobnošću i neosjetljivošću za sudbinu građana i sve veće siromaštvo, ali i kriminal i korupciju neviđenih razmjera".

– Mi iz HDSSB-a slavonski smo narodni zastupnici, a vi ste stranački poslušnici, klimavci i podliježete samo stranačkoj stezi – uspio je poručiti Burić dok su mu HDZ-ovci stalno isključivali mikrofon. No nije bilo rezultata. Burićev govor nagnao je i potpredsjednika Sabora Vladimira Šeks da odustane od iznošenja svog stava u ime HDZ-a.

– Nakon ovog istupa zastupnika Burića osjećam neopisiv stid koji me obuzima u ovoj sabornici zbog načina na koji on govori, ponaša se i tretira zastupnike. Zbog toga stida i srama, jer sam bio nazočan ovakvu ponašanju, neću dalje govoriti – poručio je Šeks i potom napustio sabornicu te zaradio pljesak svojih stranačkih kolega.

 

Ključne riječi

Komentara 557

MA
malena27
15:29 17.02.2011.

ne vracaj se vise!

OB
-obrisani-
16:59 17.02.2011.

. ...... :-)) .....emilsali...!!...

OB
-obrisani-
16:13 17.02.2011.

Pokrali su,pokrali su,pokrali su,,e sad kada više nema ća za drpit sad ajmo u svađu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije