Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRI SE DRUŠTVENIM MREŽAMA

Šef regrutnog centra ljubio se s dvije žene? Snimka iz ureda potaknula veliku istragu u Ukrajini

German Defence Minister Pistorius and German President Steinmeier visit Ukrainians undergoing Leopard tank training in Klietz
Foto: LIESA JOHANNSSEN/REUTERS
29.03.2024.
u 14:37

Kopnene snage naglasile su da su protuukrajinski kanali prvi objavili video

Kopnene snage ukrajinske vojske izvijestile su o početku službene istrage zbog snimke koja je procurila iz ureda jednog od načelnika Teritorijalnog regrutnog centra (TRC) regije Rivne. Naime, društvenim mrežama ovih se dana proširila snimka Oleksandra Jarmoševiča kako se u uredu ljubi s dvije žene.

Inspekcija će ocjenjivati ​​sadržaj snimke, vremenske intervale u kojima su nastale i samu činjenicu postavljanja tajnog videonadzora u poslovnim prostorijama, prenosi ukrajinski portal Babel. Kopnene snage pokrenule su apel policijskim službenicima da pomognu pri istrazi.

Kopnene snage naglasile su da su protuukrajinski kanali prvi objavili video, koji je, kako se čini, potekao od blogera Anatolija Sharija, koji je osumnjičen za veleizdaju, a koji se skriva u Španjolskoj.

Videozapis prikazuje muškarca koji izgleda kao šef TRC-a Rivine Oleksandr Jarmoševič. Upravo je njemu Sharii "prenio pozdrave", objavivši isječak sa snimkom muškarca u vojnoj odori kako se ljubi sa ženama koje su također u odorama. Još uvijek nije poznato je li na snimci stvarno Jarmoševič.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Ruski SU-27 u plamenu pada u more iznad Krima

 

Ključne riječi

Komentara 11

SE
Serengeti
18:25 29.03.2024.

Tatini sinovi glume švalere u uredu, a sirotinja gine u rovovima. Tipično ukrajinski.

Avatar EU Turčin
EU Turčin
16:59 29.03.2024.

Ukrajinke. Jos sada kad im bude nedostajalo muskih. Napadace ko ose. Nece se moci ulicom hodati. Jedva cekam da rat zavrsi pa da se uputin u obilazak Kijeva i Odese

IV
ivica.vranjic
16:06 29.03.2024.

Vidimo ljubav, a ne rat! Neki vodimo ljubav, a neki rat....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije