Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Svjetličić

Šef HDZ-ove mladeži u Požegi: 'Nisam vozio pijan, zvao sam oca da dođe po mene'

IVAN SVJETLIČIĆ
Foto: Pixsell/Facebook
1/2
20.07.2020.
u 10:40

Osim što obnaša dužnost predsjednika mladeži HDZ-a u Požeško-slavonskoj županiji, Svjetličić ima još nekoliko funkcija

Ivan Svjetličić (25), predsjednik Županijskog odbora mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije, zatečen je prošlog vikenda u vožnji s 0,89 promila alkohola u krvi. Zaustavljen je na Trgu Svetog trojstva u Požegi, a tijekom alkotestiranja je vrijeđao policajce, doznaje Telegram. Za razliku od petero drugih vozača koji su tijekom vikenda također zatečeni u vožnji pod utjecajem alkohola, on nije zadržan u policijskoj postaji.

- Bio sam na parkingu i zvao oca, ali čim sam upalio auto, došli su policajci i testirali me - kazao je Svjetličić za 24 sata napominjući da nije vozio. Demantirao je napise Telegrama da je vrijeđao policajce i svađao se s njima.

- Kaznu ću platiti, ali vrijeđao ih nisam. Pristao sam na alkotest, tu je i moj potpis. A sa mnom je bio i kolega koji može posvjedočiti o svemu - kazao je. Dodao je da mu je vozačka oduzeta na 12 sati.

Tog požeškog vikenda policija je zatekla više vozača pod utjecajem alkohola, od kojih je petoricu zadržala u posebnoj prostoriji do triježnjenja. Svjetličić nije bio među njima, iako su mu oduzeli vozačku dozvolu. Kaže da ga je taksi odvezao kući.

Osim što obnaša dužnost predsjednika mladeži HDZ-a u Požeško-slavonskoj županiji, Svjetličić ima još nekoliko funkcija. Kako je objavio požeški portal 034, on je i predsjednik Savjeta mladih Grada Požege, gdje ”vrlo aktivno provodi mjere i politike za mlade”.

Izvanredni je student na požeškom Veleučilištu u Požegi, a ima i političku funkciju na državnoj razini: glavni je tajnik Koordinacije savjeta mladih Republike Hrvatske koja okuplja pedesetak gradova i općina. Vrlo je aktivan u organiziranju kongresa, panel rasprava i okruglih stolova diljem Republike Hrvatske. Uz to, Svjetličić je i član Savjeta mladih Požeško-slavonske županije.

U gradskoj upravi Požege ima minornu ulogu, ali neslužbeno se doznaje da je često viđan u društvu požeškog gradonačelnika i novoizabranog saborskog zastupnika Darka Puljašića, predsjednika požeškog HDZ-a.

Ključne riječi

Komentara 34

TS
Tito sveti
11:07 20.07.2020.

Nemoze nam nitko nista jaci smo od sudbine mogu samo da nas mrze oni koji nas nevole ..........

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
11:27 20.07.2020.

Balavi uhljeb i neradnik tako strasno i aktivno organizira sastanke, kongrese i panel rasprave na kojima isto takvi paraziti i neradnici žderu i loču na račun sitnozube stoke

MI
Mislav28
10:54 20.07.2020.

Pravi adzovac svaka mu čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije