Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istra - Rijeka u Puli

Sedmero pijanih navijača ostalo izvan stadiona

policija
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
05.08.2014.
u 13:20

Utakmicu je pratilo oko 6500 posjetitelja, od kojih 800 pripadnika Armade i 150 pripadnika navijačke skupine domaće momčadi

U ponedjeljak prije, za vrijeme i nakon nogometne utakmice između Istre i Rijeke na stadionu Aldo Drosina u Puli u gradu nije bilo sukoba ni divljanja pripadnika navijačkih skupina, izvijestili su danas iz PU istarske. No, policajci su sedam osoba , koje su pokušale ući na stadion pijane, spriječile u toj namjeri.

Utakmicu tako nisu gledala dvojica Riječana, Opatijac, Lovranac, Kastavac, Riječanka i državljanin SAD-a. Kod svih je alkotestiranjem izmjereno od 0,95 do 1,83 promila alkohola. Protiv pijanih hrvatskih državljana policija će podnijeti optužne prijedloge nadležnom prekršajnom sudu u redovnom postupku, dok će Amerikanac, za kojeg je utvrđeno da neprijavljeno boravi u Hrvatskoj, biti priveden na Prekršajni sud u Puli.

Zbog narušavanja javnog reda i mira policija je prijavila i 28 godišnjaka iz Pule. Utakmicu je pratilo oko 6500 posjetitelja, od kojih 800 pripadnika Armade i 150 pripadnika navijačke skupine domaće momčadi.

>> Uznemirujuća snimka: Navijač u sukobu s policijom ostao bez šake!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije