Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u orahovici

Sedmorica božićno slavlje okončala pijanstvom i tučnjavom

\'unutrasnja...zagreb...12.10.2006.  nasilje u skoli, tucnjava, maltreiranje, ucenici,  foto: goran stanzl\'
Goran Stanzl/Arhiva VL
27.12.2012.
u 09:36

Sukob su oko pola pet na autobusnom kolodvoru započela četvorica u dobi od 22 do 34 godine. Zaustavili su automobil slatinskih registracijskih oznaka i istjerali iz njega putnike koje su počeli tući i ganjati po cesti

Ovogodišnje božićno slavlje ostat će u dugotrajnom sjećanju sedmorici muškaraca iz Orahovice koji su cjelonoćnu konzumaciju alkohola rano ujutro ''začinili'' tučnjavom. Sukob su oko pola pet na autobusnom kolodvoru započela četvorica u dobi od 22 do 34 godine. Zaustavili su automobil slatinskih registracijskih oznaka i istjerali iz njega putnike koje su počeli tući i ganjati po cesti.

U automobilu se nalazilo pet osoba, dvije djevojke koje nisu bile pod utjecajem alkohola i tri muškarca pod utjecajem alkohola u dobi od 21 do 24 godine. Tučnjava je prouzročila veliko narušavanje javnog reda i mira pa su stanovnici obližnjih kuća pozvali policiju. Nasilni mladići privedeni su u policijsku postaju, dok su trojica muškaraca iz automobila lakše ozlijeđena. Protiv sudionika tučnjave bit će podneseni optužni prijedlozi.

>>Uhićen D. E. (30) koji je nasmrt premlatio muškarca u kafiću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije