Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO JE TO MOGUĆE

Sedam pasa izvrgavao boli i patnji, a kažnjen sa samo 400 kuna!?

09.06.2023.
u 14:20

Skandalozno je što je odgovornost institucija u slučaju iz Osijeka gurnuta pod tepih, dok je sudovima prepušteno da se bave 78-godišnjakom koji je trebao pomoć

Ključne riječi

Komentara 8

DR
Draconic5
15:55 09.06.2023.

Odgovornost institucija se uvijek gura pod tepih. Najnoviji slučaj - Zambija. Živ-živ, nitko nije kriv.

Avatar S.OLIVER
S.OLIVER
14:32 09.06.2023.

Kad bi to bio jedan od rijetkih slučajeva (i njemu sličnih) u našoj zemlji nebrige i zlostavljanja životinja, bilo bi to dobro. Ali NIJE! Kao što nisu baš prerijetki slučajevi nebrige i zlostaljanja ljudi (stari i nemoćni, djeca,,,,). A sve to zbog toga što sudski službenici rade kako rade. Ili bolje reči NE rade. Sudski službenici koji su (ako se ne varam) u štrajku zato što primaju, gle sad ovo, premale plaće s obzirom na obim i težinu posla koji rade. U Hrvatskoj, zemlji Hrvata, njenih građana i APSURDA!

Avatar strasnifiki
strasnifiki
16:56 09.06.2023.

da.. nekad je u velikoj gorici iza birtije pleška u istoj toj ulici bila borba pasa. Fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije