Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjene
Povratak na članak

Sedam najvećih sindikata izlazi iz SSSH i najavljuje stečaj

- Na djelu je egzekucija i demontaža Saveza - rekla je Ana Knežević, koja je danas istodobno i smijenjena i podnijela neopozivu ostavku na mjesto predsjednice.

Komentari 5

UD
Utjerivać dobroga
15:11 07.06.2010.

Imao sam tu (ne)sreću da sam je poznavao. Otišla je danas najveća Kenjara, tragom onog odurnog lopova Kunsta...

VL
GL
Goran-lefty
02:53 08.06.2010.

Samo cekam da ljudima prekipi pa da se krene u novu \"revoluciju\" ili \"oslobodenje\" ili \"novu pravnu Hrvatsku\" pa ce nam opet reci da smo svi mi krivi....

VL
HU
hugo
00:43 08.06.2010.

Onda nije ni čudno što nas neki balavac iz središnjice već nekoliko godina uvjerava kako bi sva lova od članarine morala ići u središnjicu, pa bi nam oni onda poslali nazad neki djelić, banda pokvarena, 160.000kn duga svaki mjesec, zbog debelih otpremnina i rasipanja, e gospodo odosmo mi bilo kud ,samo ne k vama,a vi se hebite sa SVOJIM dugom.

VL
OB
-obrisani-
13:56 07.06.2010.

ako želiš zavaditi pse, ubaci kost među njih. ako želiš zavaditi hrvate, ubaci nešto love među njih. pogotovo među ovakve krpelje kiji su se našli na položaju da rade sasvim druge stavri, a ne da si dižu kredite za otpremnine. kao da ne dobiju dosta novca od silnih članarina..sindikati su postali mašinerija za pranje novca i sad se malo poklali međusobno...

VL
MM
Mladen Miletić
23:45 07.06.2010.

Utjerivać dobroga obrazloži svoju tvrdnju vidim da ima onih koji potvrđuju tvoj iskaz dokaži nam naivnima o čemu je riječ ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.