Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŠE SE U DUGOVIMA
Povratak na članak

Sedam državnih bolnica u minusu pola milijarde kuna

U plusu samo Rijeka, Lovran i Infektivna. Na Rebru čak 12 posto pacijenata iz drugih KBC-a. Stopa bolovanja zaposlenih u bolnicama i 11 posto, a u zemlji 3,06 posto

Komentari 4

DA
dafi2
13:27 16.03.2017.

Ja ne vidim problem. Naplatiti todoricu sav dug koji ima prema drzavi i evo sve bolnice u plusu i jos izgradimo par komada.

VL
Avatar Guy_Fawkes
Guy_Fawkes
15:11 16.03.2017.

Molim da se netko pozabavi novcima prikupljenim od samodoprinosa za nikad izgrađenu Sveučilišnu bolnicu. Novci su skupljani, dio ih je u utrošen u početak gradnje, zatim je sve stalo. Što se dalje dogodilo s ostatkom novaca prikupljanih od poreznih obveznika?

VL
DU
Deleted user
13:37 16.03.2017.

Cak da zaposlenicima i place skinu nece izaci na kraj.U njemackoj bolnice imaju slican problem i minuse u rashodu, ali to one rade tako da ljudima po koji organ bez razloga izvade, mislim po koja nepotrebna operacija i eto ti zarade, to je stvarno dokazano i tocno,bez sale.Ne u svim bolnicama ali dosta njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.