Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministri na godišnjem

SDP više voli Dalmaciju, HNS Istru i Kvarner

Vesna Pusić
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/15
08.08.2014.
u 18:07

Na Braču ljetuju Arsen Bauk, Orsat Miljenić i Siniša Varga, a doći će i Ante Kotromanović

Nakon proslave Oluje u Kninu većina ministara otišla je na Jadran na dvotjedni godišnji odmor. Dok se predsjednik Vlade Zoran Milanović odmara na Hvaru u državnoj rezidenciji vili Kovač, među njegovim ministrima najpopularniji je susjedni otok Brač.

Grčić u rodnom Splitu

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić, kao i svakog ljeta, godišnji odmor provest će u obiteljskoj kući u Milni, ministar zdravlja Siniša Varga je u Bolu, a ministar uprave Arsen Bauk odmara se u rodnim Pučišćima.

Ministar obrane Ante Kotromanović zbog pada zrakoplova MiG 21 godišnji odmor nakratko je prekinuo, međutim nakon tiskovne konferencije u Zemuniku vratio se odmoru. Kako doznajemo, godišnji će odmor provesti na tri jadranska otoka – Pagu, Braču i Visu.

Potpredsjednik Vlade za gospodarstvo Branko Grčić godišnji odmor provodi kod kuće u Splitu.

– Bit će to poluradni odmor jer idući tjedan idem do Dubrovnika zbog projekta dogradnje zračne luke, a potom i u Zadar zbog projekt gradnje centra za gospodarenje otpadom – rekao nam je Grčić. U Splitu je već tri dana. Svaki mu, kaže, počne kavicom, a potom odlazi na plažu.

Potpredsjednica Vlade Milanka Opačić i ovo će ljeto u Dubrovnik kod prijateljice gdje ljetuje već godinama. U blizini je i ministrica kulture Andrea Zlatar Violić koja će se dva tjedna odmarati u Trstenu, u obiteljskoj kući svoga supruga. Ministrica kulture planira skoknuti na premijeru Dunda Maroja u Dubrovniku, a na Ljetnim igrama popratit će i nekoliko koncerata.

Ministar rada Mirando Mrsić godišnji odmor provest će, kako sam kaže, poluradno, u rodnoj Makarskoj, a dio na otoku Mljetu.

Ministar financija Boris Lalovac sinoć je bio u Splitu na Poljudu na utakmici Hajduka, a inače se odmara u Gradcu kod Ploča.

Ministar turizma Darko Lorencin godišnji će provesti radno – danas u Splitu predstavlja rezultate za srpanj, a onda kreće u obilazak destinacija u Dalmaciji.

Šefica HNS-a u Istri

Dok su SDP-ovi ministri većinom u Dalmaciji, HNS-ova ekipa ljetuje (i) u Istri i na Kvarneru. Ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš dio godišnjeg odmora provest će radno, a dio u Novom Vinodolskom u majčinoj kući, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak ljetuje na otoku Krku, a šefica HNS-a i prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić godišnji će provesti u selu Sovinjaku u unutrašnjosti Istre.

Komentara 10

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:12 08.08.2014.

Prva slika naše drage Vesne....lijepa i jadna moja Hrvtska sa tvojim vođama

TA
tamanitelj
18:24 08.08.2014.

Pitanje je dali narod njh voli

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:25 08.08.2014.

A od svega toga najviše vole beogradski pašaluk, i banjalučke fakultete.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije