Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počast osnivaču

SDP se dijeli i na grobu Ivice Račana

\'29.04.2011. Mirogoj, Zagreb-Izaslanstvo SDP-a povodom cetvrte godisnjice smrti Ivice Racana polozilo je ruze i vijence na njegov grob na Mirogoju.Igor Dragovan,Zoran Milanovic i Josip Leko. Photo: B
Boris Ščitar/Pixsell
VL
Autor
Jasmina Popović
29.04.2011.
u 19:25

Račan ne bi bio zadovoljan današnjom Hrvatskom, kaže Milanović, no pitanje je bi li bio zadovoljan i današnjim SDP-om.

– Ivica Račan je iza sebe ostavio neke duhovne, vrijednosne stvari kao što su demokracija, tolerantnost, otvorenost, ali i neke materijalne stvari poput uvođenja reda u državu ili izgrađenih autocesta – izjavio je na Račanovu grobu Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, odajući na čelu stranačke delegacije počast osnivaču i bivšem predsjedniku stranke. I dodao da Račan ne bi bio zadovoljan današnjom Hrvatskom jer je "rijetko tko njome zadovoljan".

Bi li Račan bio zadovoljan današnjim SDP-om, koji očekuje povratak na vlast, pitanje je. Vjerojatno bi našao razloga i za zadovoljstvo, ali i za kritiku.

Sigurno bi mu bilo drago što njegova stranka vrlo ozbiljno računa na preuzimanje vlasti, ali možda mu ne bi bilo drago što su neki od njegovih bivših suradnika sada bivši esedepeovci poput Ivice Pančića, koji je Račanov grob obišao u podne, nakon službene SDP-ove delegacije, ili zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je vijenac položio ranije ujutro, prije Milanovića.

Ključne riječi

Komentara 51

OB
-obrisani-
13:05 03.05.2011.

branitelji sa HRASTOM ce pomesti sdp-ovce na izborima

KR
krilnik2
18:30 30.04.2011.

Račan ne bi bio zadovoljan današnjom Hrvatskom, kaže Milanović /*******************************/ Pa Racan ne bio zadavoljan nikakovom Hrvatskom! On je titovac i jogoslOven!

LA
lacković
20:06 29.04.2011.

vas dvojica potonjih komentatora niste načisto s mozgom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije