Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'za dobro društvo'
Povratak na članak

U novom programu SDP-a koncept socijalnog investiranja

Neki članovi radne skupine smatraju da bi novi program, za koji im nije jasno tko ga je pisao, prije usvajanja trebao proći javnu raspravu

Komentari 4

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
07:53 14.02.2018.

Hrvatske politicke stranke nesmiju zaboraviti na bratstvo i jedinstvo i jugoslovenske asociacije. Vučić je došel, naša kraljica Kolinda ga izljubila i vrijeme je da se balkanska brača po krvi, jeziku i kulturi ponovo zavole, druže, vjencaju i prave djecu.

VL
KA
kacavenda
09:21 14.02.2018.

Raspad a ne program

VL
NI
nik83
10:10 14.02.2018.

Bero, hoćeš li se u novom programu zapitati Di su pare?

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:18 14.02.2018.

sdp nije nikad bio doživljavan kao stranka slabijih u društvu!! kakav je to sad neki pr?! sdpovci su uvijek držali jake položaje u javnim poduzećima, tijelima državne i lokalne samouprave, i nisu oni siročad, nisu oni robin hood, oni su više u rangu metilja, pijavice. nisu skužili da im je vrijeme prošlo, da današnje generacije nemaju više nekih sjećanja na stara vremena socijalizma, samoupravljanja. mladi danas traže druge stvari. ono što sdpovce jako muči je činjenica da više mladih bira hdz nego sdp, a to se jako skriva, niti mediji to prikazuju, već umotavaju u razne statistike koje u isti koš bacaju mlade i stare. ako je sdp najjači u centru zagreba, u kojem prema popisu stan. živi jako malo mladih, onda mi recite što to znači.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.