Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori
Povratak na članak

SDP- ovci pokušali kestenjem pridobiti glasače za svoju politiku

Kestenijada je bila povod da se javnosti predstavi SDP-ov kandidat za gradonačelnika Virovitice Damir Barić

Komentari 4

OG
Oger
11:21 21.10.2012.

SDP- ovci pokušali kestenjem pridobiti glasače za svoju politiku U citavom se svijetu odrzavaju takve priredbe pred izbore. Svaka stranka dijeli svoje (jeftina penkala na pr. s utisnutim imenom stranke itd., ima svacega. I rostiljanja) Novine spomenu to na rububu ili uopce ne, jer to nije predmet rasprave. I nikada se ne ce naci u novinama naslov na balkanski nacin - kao ovaj gore.

VL
ST
stefj
11:35 21.10.2012.

Tja, dobro da nisu zapjevali od Vardara pa do Triglava...

VL
TO
Toni12345
11:53 21.10.2012.

Koji amateri, ovi SDPovci. HDZ je pred izbore dijelio državne stanove, samo da dobije poneki glas.

VL
ŽA
žacanko
17:25 21.10.2012.

Zar mi nismo zemljs paradoksa?Dok je bio na vlasti HDZ sve smo učinili da ga skinemo jer ne čisti kriminal,jer se zadužuje a time i nas,jer nam plaće ne rastu,a mrovine su nam zamrznute,pa ne ne čine ništa na otklanjanju unutarnjeg i vanjskog duga.I sada ovi,ništa bolji inače od onih prije,ipak počeli nešto kopati i eto,kupuju glasove pečenim kestenima.Tko bi nama bio dobar?Jedino možda Bizmark iliti Rockfeler?opametimo se i podržimo bar onoga koji lovi onih 50 mrd neplaćenog poreza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.