Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka jednoglasna

SDP neće primiti Kolarić u stranku: 'Kad svi misle jednako onda najčešće nitko ne misli'

Aleksandra Kolarić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
14.06.2015.
u 12:24

Pisani odgovor o odluci trebao bi biti poznat kroz dva tjedna, no Aleksandra Kolarić neslužbeno je doznala da je SDP neće primiti natrag u stranku

Aleksandra Kolarić potvrdila nam je da ima neslužbenu informaciju iz SDP-a da je je jednoglasna odluka Statutarne komisije SDP-a, koja nije javno objavljena, takva da se Kolarić ne primi u stranku.

- Činjenica da svi članovi skrivaju odluku i da nitko nema hrabrosti objasniti ju najbolje govori kakvu su odluku donijeli. Kad svi misle jednako onda najčešće nitko ne misli - rekla je Kolarić za Večernji list.

Podsjetimo, Kolarić je iz SDP-a izbačena prije više od godinu dana zbog kritika premijeru Zoranu Milanoviću oko tzv. lex Perković, a nakon što je podnijela zahtjev za ponovno pristupanje stranci jučer je održana Statutarna komisija stranke na kojoj je kratko saslušana. Pisani odgovor o odluci trebao bi stići kroz dva tjedna.

>> Komisija SDP-a odlučivala o povratku A. Kolarić u stranku, odluka još nepoznata

Komentara 55

AR
aristip
13:18 14.06.2015.

Ova Statutarna komisija SDP-a kao orkestar na Titaniku, brod se već dobrano nageo a oni sviraju po "zadanim notama". Poltroni i uljebi iz SDP-a (ali i HNS-a) vrlo brzo ćete se naći u hladnoj oceanskoj vodi.

FU
fullmark
13:08 14.06.2015.

"PR" posudušu otkantali i jednoumaši. PRICELESS

KR
kreso.runcek
12:52 14.06.2015.

Slobodnomisleći ljudi nisu dobrodošli ni u jednoj stranci u Hrvatskoj, pa tako ni u SDP-u.Poltroni i uvlakači iz SDP-a su si i onako zajedno s Milanovićem zapečatili sudbinu.Neka pričeka još par mjeseci dok izborni poraz ne pomete tu žabokrečinu i na čelo stranke dođu sposobni novi ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije