Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamrznuto članstvo

SDP Krapine suspendirao svog člana, uhićenog carinika Klasića

danijel klasic
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/3
10.05.2011.
u 12:12

Klasića i još sedmoricu sumnjiči se za udruživanje radi počinjenja kaznenih djela, zloporabu položaja i ovlasti, krivotvorenje službenih isprava i primanje mita.

KRAPINA – Na sjednici Gradskog odbora SDP-a Krapine jednoglasno je donesena odluka o suspenziji Danijela Klasića, uhićenog carinika koji je bio i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Krapine.

Klasića i još sedmoricu sumnjiči se za udruživanje radi počinjenja kaznenih djela, zloporabu položaja i ovlasti, krivotvorenje službenih isprava i primanje mita.

– Od Danijela Klasića tražimo da vrati mandat stranci, a njegovo je članstvo zamrznuto do utvrđivanja činjenica. Ovisno o daljnjem tijeku sudskog postupka, Klasiću će biti odmrznuto članstvo u stranci ili će biti isključen – kazala je na konferenciji za novinare Ana Gregurović, predsjednica GO SDP-a Krapine.

S obzirom na to da je Danijel Klasić u jednomjesečnom pritvoru, SDP-ovci su svoje odluke prenijeli njegovu ocu Ivanu Klasiću, koji je također član SDP-a, kako bi odvjetnik obavijestio pritvorenog mu sina Danijela Klasića o poduzetim mjerama njegove stranke.

Zbog istupanja u javnosti i davanja izjava o uhićenom Danijelu Klasiću iz SDP-a je isključen Branko Kučko, također vijećnik u Gradskom vijeću Krapine. Na konferenciji je još istaknuto da SDP u potpunosti podupire najnovija postupanja policije, tužiteljstva i USKOK-a u sprečavanju kriminalnih radnji te da će SDP Krapine i ubuduće biti dosljedan svojim stavovima uz vjeru da će potvrditi svoj ugled koji SDP kao stranka uživa u Krapini.

Komentara 7

TO
tom
13:41 10.05.2011.

SDP = stranka dokazanih poštenjaka! ha ha ha ha!!!

KU
kukuriku
13:23 10.05.2011.

..cúdno,..a ja mislija da nima i Esdipi kriminalaca ??

OB
-obrisani-
06:34 13.05.2011.

Sumnjivo prezime, cuo sa od nekoga vec. Ljudi bez morala i alkoholicari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije