Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fimi Media

SDP: Korupcijska hobotnica doprla do Virovitice, Kirin šuti

cavlovic
Dragutin Šantoši
02.10.2010.
u 12:19

- Bivši ministar unutarnjih poslova i sadašnji gradonačelnik Ivica Kirin osumnjičen je da je tvrtki Nevenke Jurak, FIMI Medija, isplatio 26 milijuna kuna proračunskog novca, novca svih građana Hrvatske, pa i građana grada Virovitice.

Nakon afere FIMI-Media, u kojoj je, kako se osnovano sumnja, sudjelovao i aktualni virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, bivši ministar hrvatske policije, saborska zastupnica i predsjednica GO SDP-a Nada Čavlović Smiljanec iz Virovitice zatražila je javno od svoga gradonačelnika da građanima Virovitice objasni da li je zaista umiješan u navedenu aferu,

- Svjedoci smo da su kraci te korupcijske hobotnice doprli i do našeg grada, naše Virovitice. Bivši ministar unutarnjih poslova i sadašnji gradonačelnik Ivica kirin, koji je otišao s mjesta ministra zbog afere Vepar, osumnjičen je da je tvrtki Nevenke Jurak, FIMI Medija, isplatio 26 milijuna kuna proračunskog novca, novca svih građana Hrvatske, pa i građana grada Virovitice.

Navedeni novac se slijevao u stranačku blagajnu HDZ-a i privatne džepove visokopozicioniranih HDZ-ovaca, sumnja saborska zastupnica Čavlović Smiljanec ističući kako Kirin građanima do sada nije rekao ništa o toj aferi te da time ponovno potvrđuje da je bježanje od odgovornosti jedna od odlika HDZ-ovih dužnosnika.

Komentara 16

RE
returnofTito
12:32 02.10.2010.

Nema iznimki. Svaki grad i svako selo u Hrvatskoj su korupcijski povezani. TU OPCE NEMA DVOJBE ... pljuc!

00
0001
12:39 02.10.2010.

Korupcijska hobotnica SDP ne da dopire nego je već u Zagrebu, Rijeci, Koprivnici, Dubrovniku, a svi šute. Očito se pljačka ljudi iz partije karaktezizira kao „humanitarni rad“.

VU
vucko
13:53 02.10.2010.

Hrvatsko novinarstvo ! Kao prvo nitko od istraznih organa nije spomenuo nesto o cemu novinar VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije