Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smanjen mjesečni limit
Povratak na članak

SDP: Bolnica u Zaboku još nije potpisala ugovor o financiranju s HZZO-om

Ovoga mjeseca Opća bolnica i bolnica hrvatskih veterana Zabok dobila je obavijest da će joj mjesečni limit iznositi pola milijuna kuna, što ne podmiruje sve njezine potrebe

Komentari 8

DU
Deleted user
14:32 31.01.2018.

Kakve veze ima sindikat s time???? A ako ćemo kao u Americi onda preuzmimo sve, Najbolja osiguranja plaćaju 90% troška, većina 80%. Ostalo ide iz džepa korisnika. Do specijaliste se ide samo iznimno, a sve što se može rješava se kod obiteljskog liječnika. Stomatološka zaštita nije u sklopu zdravstvenog osiguranja i mora se plaćati posebno. Liječnik moje specijalizacije zarađuje prosječno oko 450 000 usd bruto godišnje s tim da porezi ne pojedu pola kao kod nas. Dakle, ostane mu barem 300 000 usd. Ja da toliko imam u kunama bio bih presretan i kolege ne bi imali razloga odlaziti van, barem ne zbog novca. Ako nemaš osiguranje troškove osim hitnog zbrinjavanja kroz 48 sati plaćaš sam ili letiš van na ulicu.....Jesi li ti i za to?

VL
AM
Aleksandar_Malivojevic
21:26 31.01.2018.

gdje su sad šatoraši? gdje su glogi i klem?gdje su štaoraši? dobili pare i boli ih kita za branitelje i dostojanstvo.

VL
Avatar yumamic
yumamic
14:44 31.01.2018.

Vi ste protiv toga da se branitelji liječe. Vi ste za orjunu i kmerojugoslaviju.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:45 31.01.2018.

u americi nema sindikata u zdravstvu. što mi čekamo? da nam i dalje plaće pojedu 95% novca za zdravstvo?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.