Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA RATNE ZLOČINE
Povratak na članak

SDP BiH: Milanović je odlikovanjem Jelića izdao ideju antifašizma

Odlikovati Jelića koji je u bijegu pred pravosudnim tijelima BiH predstavljalo bi ne samo uvredu i ponižavanje žrtava, već i šamar državi Bosni i Hercegovini. Takav čin predstavlja izdaju ideje antifašizma, pravde i jednakosti prava i ljudskog dostojanstva svih građana, neovisno o njihovoj etničkoj pripadnosti", izjavo je Nikšić

Komentari 3

ZN
znamistinu
17:52 02.08.2020.

Cim je optuzen u BH znaci da valja. Zlocibi su mu sprjecavanje pokolja Hrvata od islamista? Bosanci pa niste jos optuzili nikog za etnicko ciscenje Hrvata u Bosni oko 250 000 . Protjerali ste ih vise nego Srbi.

VL
DU
Deleted user
09:18 03.08.2020.

SDP RH VS SDP BIH

VL
ES
emanuel.sliskovic@hotmail.com
11:29 02.08.2020.

bravooo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.