Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon cjelonoćnog pritiska
Povratak na članak

Schulz pristao razgovarati 
s Merkel o 
novoj GroKo

U medije je procurila vijest kako je dio vodstva SPD-a čak tražio smjenu Schulza ako ne pristane na razgovore o koaliciji

Komentari 9

LI
Lily7
00:51 25.11.2017.

Bilo bi lijepo vidjeti Markel da se makne iz Njemacke vlade. Ona je kriva za Brexit, I za nerede I nesigurnost po EU!

VL
GU
General_U
11:29 25.11.2017.

ova baba izgleda sprema još veće sr... malo mi je čudno u zemlji u kojoj je gospodarstvo i ekonomija na visikom nivou, da svi nerado žele formirati vlast s babom...

VL
DU
Deleted user
13:41 25.11.2017.

Obuci je u Burku i baciti u Afganistan da zivi sa grupom najekstremnijih talibana po serijatskom zakonu - dozivotno. Unistila je Evropu sa svojom kretenskom i mazohistickom politikom “otvorenih vratiju”. Prokleta bili za sve vjeke.

VL
EM
emojmile
11:29 25.11.2017.

Sve ce ona to riješiti. Mirno i polako. Zašto je kriva ona? Ona siluje, ona pali aute, ona se zaljece kamionima na ljude?!?! Ako ona ode, EU je u malo žešćem problemu, ekomonskom, leaderskom, gospodarskom.

VL
Avatar ustrangee
ustrangee
09:01 25.11.2017.

.Tragikomična situacija...Frau Merkel je kriva sto je Deutschland jedna od leadera u svijetu...po odbjegloj balkan ofci...Bilo bi lijepo vidjeti Markel da se makne iz Njemacke vlade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.