Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvješće Freedom Housea
Povratak na članak

Srbija daleko od demokracije, još jednom proglašeni hibridnim režimom: 'Vučić koristi krize koje je sam izazvao'

Kvaliteta demokracije, koja se prema izvješću FH-a "Države u tranziciji 2023.", mjeri od 1 do 7, ove godine ocijenjena je u Srbiji kao i prošle s 3,79.

Komentari 1

Avatar Ozren Soldatović
Ozren Soldatović
15:26 24.05.2023.

Srbija nije demokratska država i šta ćemo sad? A niko da kaže i objasni šta će Srbiji uopšte demokratija? Imala je Srbija tu vašu "demokartiju" od 2000. do 2012. godine, kada su cvetali lopovluk, otimačina, i napastvovanje EU na Srpske prirodne resurse, i kako je narod to ocenio? Dao je toj demokratiji crveni karton na izborima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.