Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremeno smještena

Sayre traži dom u kojem će je paziti i stalno maziti

Sayre
Foto: Privatni album
1/3
21.09.2015.
u 20:20

Snježnobijela Sayre jedna je od maca pronađenih na zagrebačkim ulicama. Uhvaćena je radi sterilizacije i trebala je biti vraćena na ulicu.

Umjesto toga, Sayre je završila kod tete čuvalice na privremenom boravku. Traži novi dom kako bi njezino mjesto mogla zauzeti neka druga maca koja treba pomoć.

– Trebala je ostati kratko na oporavku, ali zadržala se malo dulje. Toliko je umiljata i dobra da zaslužuje živjeti u kući, na toplom. Jako voli ljude, voli se maziti i držati na rukama, ali svejedno nije dosadna. Ako nemate vremena, zabavit će se i igrati sama – ističe teta čuvalica. Dodaje i da Sayre voli jesti i pritom nije izbirljiva, prihvatit će što god joj ponudite. I da, za društvo će radije odabrati psa nego neku drugu mačku, iako svoj privremeni dom dijeli i s jednima i s drugima.

Na svom bijelom krznu ima nekoliko pepeljastosivih mrlja, a jedna od njih ima oblik srca. Udomiteljima stiže potpuno zdrava, cijepljena protiv zaraznih bolesti i sterilizirana. Teta čuvalica od udomitelja traži da paze na nju i da je ne puštaju van. Sayre možete i upoznati u privremenom domu, najavite se na 098/205-049.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije