Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek ispred svoga vremena

Savka Dabčević Kučar – političarka koja je i Tuđmanu i Titu rekla ne

02.12.2023.
u 14:35

Uoči 6. prosinca, kada je prije sto godina rođena 'ruža hrvatska', koja je u socijalističkoj i u kapitalističkoj Hrvatskoj vidjela dalje

Komentara 25

Avatar Thor
Thor
14:52 02.12.2023.

Ma moš mislit što je rekla Titu ne. Tko je smio komunističkog diktatora ignorirati? Onaj tko mu je proturječio završio je u zatvoru ili kućnom pritvoru pod nadzorom udbe. Gospođa je u komunizmu lijepo živjela i čuvala "bratstvo i jedinstvo". Tuđmanu je rekla ne jer je sebe doživljavala kao političku avangardu koja treba voditi državu u novom demokratskom okruženju.

ZW
zweistein
15:27 02.12.2023.

zbog grozne procjene 90-ih sama sebe je učinila političkom marginalkom....

JU
juma
15:24 02.12.2023.

Pričali su za nju kako je 1945 sačekivala dobro odjevenu djecu zagrebačke gospode i otimala im cipelice i torbice. Tko se pobunio čekale su ga batine i logor. Samo toliko, neka se zna ono što se skriva od ovog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije