Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Azem Vllasi
Povratak na članak

Savjetnik kosovskog premijera: Velikosrpske ideje još nisu ugašene

Po njemu, Srbija se okrenula EU jer je u teškim ekonomskim problemima pa u EU fondovima vidi izlaz iz krize i zbog koristi pristupa eurointegracijama

Komentari 33

OG
Oger
11:05 26.10.2014.

Srbi simo ili tamo, ali - tko je pustio u stadion zastavu s Velikom Albanijom i tako izazvao nered? Malo vise objektivnosti ne bi savjetniku kosovskog premijera falilo, a isto tako nekim komentatorima ovdje.

VL
Avatar admiral
admiral
14:48 25.10.2014.

svaka čast azeme, svaka na mistu!

VL
Avatar skynet
skynet
21:12 28.10.2014.

Ovdje ne smiješ kritizirati poklonike velikosrpske ideologije jer bivaš sankcioniran dok komentari istih tih gdje Hrvate krste Srbima i nazivaju ih takozvanima dalje ostaju...ha, ha.

VL
PO
Polikarp
16:04 25.10.2014.

Kako Srbija nije izvukla pouke iz poraza u svom posljednjem agresivnom ratu krajem prošloga stoljeća, čini se da je jedini izlaz u totalnom porazu njihove nacionalsocijalističke veliskosrpke ideje. Onakvom kakav je doživjela nacistička Njemačka i Japan nakon 2. svjetskog rata.

VL
HA
Hancov
16:14 25.10.2014.

Srbija nikada nece odustati od ideje velike srbije to je njima u genijama ucrtan barbarizam I okupacija tudjeg teritorija. Sto se tice EU I Rusje srbi zele jesti iz dva tanjura a ni jedan ne oprati to je njihov mentalitettalitet . Rekao je pokojni Stjepan Radic poslije atentata u Beogradskoj skupstini kada se vratio u Hrvatsku ranjen od metka Punise Rasic nikad vise u Srbiju .

VL
PR
Protivcenzure
18:24 25.10.2014.

kada je taj veliko srbizam nagrađen sa pola bosne! trebaju dobiti srpsku kao autonomnu tamo gdje su bili prije osvajanja - a to nije homogen teritorijpola bosne.

VL
Avatar I3RUTAL
I3RUTAL
15:36 25.10.2014.

Nisu nas prošle, niti će nas ikad proći! Dokle god je ovakvih izjava i članaka koji se objavljuju svakodnevno a upereni su protiv Srbije i Srpstva! Dokle god se diljem Hrvatske zabranjuju sećanja na genocide nad Srpskim narodom, a ustaštvo se veliča... Veliko Srpstvo je trn u oku svima ne Srbima dok je velika albanija (da se može napisati to još manjim slovima iskreno učinio bih to) je realnost!??? Realnost dok se ne naslone na Vas i ne požele deo Vas!Jel to poenta? Jeste li zato ušli u NATO i EU!? Setite se 1915. i Londonskog ugovora. Naša aspiracija i ideja se nadovezuje na našu hrabrost (zahvaljujući kojoj svi Vi danas kao narod postojite) i na našu glupost i verovanje u suživot sa svima Vama!

VL
Avatar El Indio
El Indio
12:34 26.10.2014.

Znamo mi da njihove ideje jos nisu ugasene

VL
Avatar CptRinas
CptRinas
10:16 26.10.2014.

Zamjena teza. Prava recenica bi trebala glasiti: Srbija jos nije odustala od ocuvanja svog teritorijalnog integriteta. Niti ce. A Hrvatska je trebala prepoznati svoj interes u podrsci Srbiji u tome. Na zalost nije.

VL
ZA
zagabria1
10:56 26.10.2014.

Vlasi je u svemu u pravu. I da velikosrpske ideje nisu zamrle i da Srbija koketira sa EU samo zbog fondova. Samo jaka HV je zalog mira u zapadnom dijelu Balkana. Također Kosovose treba naoružati

VL
Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
08:21 26.10.2014.

. ..U zadnje vrijeme Srbi iz Hrvatske digli su niz svojih spomen obilježja svojim palim Četničkim borcima u prošlom uglavnom Velikosrpskom bratoubilačkom ratu stoga nevidimo niti jedan sporan razlog da Današnji Njemački četvrti Rajh digne diljem Srbije svoja spomen obilježja svojim pripadnicima Njemačkog trećeg Rajha. ..P.S.A vrlo dobro znamo da su Četnici bili i dan-danas ostali Veliki saveznici Nacističke Njemačke. ..Ruska Crvena Ermija&Staljin-2. ..

VL
BB
brle brkić
21:20 25.10.2014.

ideja o velikoj srbiji postoji a srbija sve manja i manja,baš svašta lupaju ti političari.

VL
Avatar skynet
skynet
00:35 26.10.2014.

Srbija ide najboljim putem da bude svedena na granice beogradskog pašaluka. 500 godina turske vladavine je ostavilo pogubni utjecaj na mentalitet političkih vođa tamo koji konstantno žele otimati tuđe teritorije i krstiti da su Srbi sve oblike života od amebe na ovamo. Takva ludost ne može proći bez posljedica.

VL
Avatar skynet
skynet
08:33 26.10.2014.

Koliko su Srbi iskompleksirani nakon što su izgubili sve krvave osvajačke ratove koje su započeli svjedoči i njihovo prisustvo na HR portalima i društvenim mrežama kao zadnjem mjestu gdje imaju mogućnost gdje pokušavaju provoditi hegemoniju te promovirati svoju zatucanu ideologijuu koja je doživjela fijasko na svim sferama realnog života. Nisu Karadžić i Rašković uzalud bili psihijatri.

VL
Avatar BeoGrad
BeoGrad
04:29 26.10.2014.

Da je Srbija 1915. godine pristala da uzme Slavoniju, BiH, Liku i deo Dalmacije, kao što joj je ponuđeno, danas bi takozvani Hrvati iz Zagreba i Zagorja bili Mađarska provincija, a ostatak katoličkog stanovništva iz Dalmacije, Slavonije, Like i BiH bi bio ono što u stvari i jesu – Srbi katolici! Ovo je u emisiji "Nedeljom u 2" na Hrvatskoj televiziji izjavio vodeći hrvatski istoričar Tvrtko Jakovina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.