Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIO AKCIJE
Povratak na članak

Saveznici Alekseja Navaljnog završili u kućnom pritvoru. Ruske vlasti se pripremaju za prosvjede

Pristaše Navaljnog planiraju održati nove prosvjede širom zemlje u nedjelju. Vlasti su priopćile da su prosvjedi ilegalni i da će ih prekinuti, piše Reuters.

Komentari 13

IC
IchabodCrane
03:45 30.01.2021.

Tihi brate, svaka čast. Razmišljaš svojom glavom, a ne kako kaže dežurni klaun na dnevniku HRT i ostalih TV kuća. Za novičok kažu da je najjači bojni otrov, a ovi troje(najprije ćaća Sergej i kćer Julija Skripalj, pa sad ovaj izrod Navaljni) svi ozdravili. Jbt. zašto ne bi vremenskim strojem poslali ove "vrhunske" doktore u 1915.,1916. i 1917. kada su stotine tisuća vojnika umirale od klora i sarina u roku pola sata, koji su manje opasni od novičoka.

VL
IV
IvanSplit
06:09 30.01.2021.

Sve je to dobro izrezirano. Poslali su one koji se dobro marisu sa policijom.Plus djecu isturili ispred sebe. Nasa TV nista ne ne prikazuje.Neki su htjeli da padnu mrtve glave ali im nece proc.Drugo protesti su ne zakonit ikad je cjela Europa u kavezu pogledajte Holandiju.udaraju ih sa konjicom na prosvjednike.Kad je Rusija pred pobjedom nad epidemijom ovi dosli protestiran da se zaraza siri. A to hoce neprijatelji Rusije.Posto su oni u autu. .Sve takve potrpat u zatvor. Nece im proc.

VL
MX
Mister X
00:32 30.01.2021.

Vlasti su priopćile da su prosvjedi ilegalni i da će ih prekinuti, piše Reuters. Da su pametni i da se ugledaju u demokraciju Amerike specijalce i snjaperiste te kereneš od žena i ubiješ njih više i poslje je tišina dio dio vrha pohapsiš . Nema više novinara nema više vjesti o shrani ubijenih jer su teroristi i kraj priče kao u Americi. Ali mekani Putin nikako da se ugleda u pravu demokraciju zato će ga da muće u nedogled provokatori i opzicija potplačeni nasilnici iposlani Ukrjinci "rodoljubi" i stzrani plačenici koji znaju da čim više nereda to više i novčane podrške od nekoga iz dlobodnog dvijeta .... d

VL
AA
aabbcc
11:51 30.01.2021.

Dobro su prosli policija nije nikoga ubila, neka pozovu amere pa da vide kako se to radi, nece im trebati ni karantena ni samoizolacija.

VL
MX
Mister X
00:21 30.01.2021.

""""Saveznici""""" ? Alekseja Navaljnog završili u kućnom pritvoru. Na zapadu je to naziv karantena i samoizolacija i ništa drugo .....

VL
Avatar moskva
moskva
10:36 30.01.2021.

SVE JE RAZOTKRIVENO: Evo ko je naručio, a ko je „snimio“ „PUTINOV DVORAC“„PUTINOV dvorac“ nije prosto manipulacija, već i – filmovana specijalna operacija američkih tajnih službi.Operacija iz arsenala hibridnog ratovanja, koju je formalno naručila producentska kuća iz Los Anđelesa. A `izvođači radova` bili su američki agent Aleksej Navaljni, koji izigrava ruskog opozicionara, i nemačka filmska kompanija Blackforest Studios.List Stuttgarter Zeitung objavio je da je Navaljni, koji je u Nemačkoj od septembra prošle godine, radio na filmu u Frajburgu i Kirhcartenu koji se nalazi u planinama Švarcvalda...Blackforest Studios je profesionalni filmski i televizijski studio koji vode dva stanovnika Frajburga – Nina Gvin Veiland i Sebastijan Veiland...Oboje su godinama radili u američkoj filmskoj industriji, ali su odlučili da otvore svoj studio na Švarcvaldu...Ove okolnosti mogu objasniti otkud u tobože „ruskom filmu“ i na ruskom jeziku obrti koji nisu svojetveni ruskom, ali jesu engleskom...Nejasno je, međutim, da li su Navaljni i Blackforest Studios samo popunili `goblen` koji su dobili iz SAD...Kako god bilo, izmislili su `carske odaje` gde još nikakvih nema, jer se tek grade...Izmislili su i kazino i striptiz-bar. Čak sa šipkom ta stritizete…

VL
Avatar peacemaker
peacemaker
18:20 30.01.2021.

Putler je trovanjem Navalnoga prekoračio" nužnu samoobranu".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.