Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODULJENJE ROKA
Povratak na članak

Sav novac neće se povući, ali neki projekti mogu se spasiti

Hoće li vlada zatražiti produljenje roka za 5,1 milijardu kuna za obnovu?

Komentari 3

PR
prokurator
00:21 16.01.2022.

skandal oko povlačenja 5mld za obnovu najbolja je čestitka državi za 30 godišnjicu. bravo!

VL
DU
Deleted user
11:09 16.01.2022.

Zasto bi EK tolerirala nesposobnost i aroganiciju nesposobnih. Mogao bih razumjeti da je od potresa do obnove proslo dva do tri mjeseca. Ovako moja ranija tvrdnja da novac kojeg nam je dodjelila Unija nece biti iskoristen zbog naseg nerada i neznanja.

VL
RO
RogaBabaroga
09:44 16.01.2022.

pa naravno, da su im dali da ukradu bili bi brži od munje, ovako, to im je preteško! sram ih može bit! da se njihovo trebalo obnavljati bilo bi gotovo za tili čas.daj pogledajte kako je gospodin Tito i u kojem roku obnovio Skopje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.