Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Saudijski princ Valid bin Talal dosad je najbolji hrvatski ministar turizma

U strahu da ga ne nagovore na investiranje u Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, čovjek je sjeo na bicikl i napustio zemlju domaćina

Komentari 9

KO
Kora
15:28 09.08.2014.

Tekst pokušava biti vrckav. Ne bih dala neki značaj saudijskom princu milijarderu. Predsjednik ga primio iz kurtoazije. Ni do sad nismo imali ekonomske odnose sa Saudijskom Arabijom, i nije logično da nakon 2-3 dana turističkog boravka princa ekonomija između našihh zemalja bukne. Od svega toga neće biti ništa.

VL
CR
crocro
18:11 09.08.2014.

Ako ovaj gospodin ima u glavi napraviti neki biznis u Hrvatskoj, vjerujte mi da on neće biti na gubitku već debelo u dobitku. Samo se pitam kako bi u tom biznisu prošla Hrvatska, da li bi ona bila u dobitku ili gubitku. Za princa sam potpuno siguran, jer ne ide grlom u jagode.

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
17:43 09.08.2014.

"Saudijski princ Valid bin Talal dosad je najbolji hrvatski ministar turizma" i uvjeriljvo najizdašniji financijer islamskog terorizma. Tog se nije sjetila.

VL
CR
crocro
18:14 09.08.2014.

Zato mu dajte visoko odlikovanje i ugostite ga mjesec dana u Dubrovniku u najskupljem hotelu na račun Hrvatskih poreznih obveznika. Jer ako je najbolji Hrvatski ministar, onda ne smijemo biti cicije. I neka dovede obitelj.

VL
MA
majusko
17:21 09.08.2014.

Pa naravmo da nece biti nista. Ako covijek ima tolike novce nije glupav. A bio mu je dovoljan jedan posjet nasim politicarima da mu sve bude jasno. I jos mu na kraju dogovore posjet Bandicu. E tu je frajeru prekipilo jer takvi kod njega deve na sajmu prodaju.

VL
IC
ice12
04:35 10.08.2014.

Tko s vragom tikve sadi do podne, poslijepodne razbijaju mu se o glavu.

VL
M1
marin_11
00:48 10.08.2014.

Jeli netko pitao gospodina koliko je stotina milijuna usd potrošio na džihadiste koji harače i ubijaju po Iraku i Siriji - ili to nije politički korektno ? Saudijska Arabija je već dulje vrijeme njihov najveći sponzor ... Također, zašto ga ga nitko ne pita kako to da je u Saudijskoj Arabiji zabranjena svaka druga religija osim islama. U toj divnoj zemlji, domovini dragog nam princa, tolerantnog i velikodušnog čovjeka, ako vas uhvate s krunicom, Biblijom i raspelom, završit ćete u tamnici, i imate velike šanse postati kršćanski mučenik. U Saudijskoj Arabiji ne postoji nijedna kršćanska crkva, zabranjeno je svako javno prakticiranje kršćanske vjere pa i tajno, jer progone kršćane koje uhvate da se okupljaju na molitvu kod svojih kuća.

VL
IC
ice12
03:09 10.08.2014.

Nekoc Arabija, sada saudi- arabija je vlasnistvo oko 7 tisuca (manje vise pijanih princeva iz kuce Saudi koji se extravagatno secu "pokvarenim" zapadom po kasinima i javnim kucama. Svi su bogati jer zapad kupuje naftu). Kapom i sakom pomazu islamiste-teroristete sirom svijeta da udobrovolje domace. Pitanje je dokad?

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
14:19 09.08.2014.

...kako se prodaje roba...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.