Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupiran u svibnju
Povratak na članak

Satelitske snimke otkrivaju što se događa u Mariupolju: Rusi izgradili novi vojni kompleks

Vidi se i više građevinskih radova, s novim ruskim vojnim kompleksom izgrađenim u sjevernom središtu grada. Na vrhu krova vidi se slogan ruske vojske

Komentari 19

HO
homofobic
08:29 03.12.2022.

Izgraduju rovove. Da li da se skrivaju iza vreca pjeska pa ih kasnije u tim vrecama salju nazad u rusiju!

VL
DU
Deleted user
02:16 03.12.2022.

@uputnik: Ukro Haijima ce jos jace da zvone zvona Bahmuta od Mariupolja. Britanski Express prenosi kratki intervju sa zapovjednikom ukrajinskog bataljuna "Svoboda" (jednom od postrojbi koje brane Bahmut), Petrom Kuzykom. Na pitanje kako se drze u obrani Bahmuta odgovorio je: "nasi vojnici se bore na ekstremno hladnim temperaturama u rovovima punim lesheva i vode koja im dolazi do koljena protiv nadiruchih ruskih snaga". Upitan od strane novinara NV News koliki su im ljudski gubici odgovorio je (kratko ali jasno): " Gubici su kolosalni. Nitko vise niti ne prebrojava broj lesheva..." Mogu samo zamisliti kroz kakav pakao prolaze.

VL
KR
KrešimirToromanović
23:23 02.12.2022.

Znaci rusi grade ono sto smatraju svojim, i ne traze od ukrainaca da im nadoknade stetu. Isto tako nece ni dati nikakvu ostetu za to sto ce rusi porusiti u djelu gdje se nalaze antirusi. Njima ce pomagati EU, USA i GB.

VL
Avatar uputnik
uputnik
10:01 03.12.2022.

Mariupolj je obranio Ukrajinu kao Vukovar Hrvatsku.

VL
DU
Deleted user
06:16 03.12.2022.

Pa zar nase medije ne pisu,da Rusi gube rta u ukrajini,a oni se jos i izgradjuju u toj septickoj jami,bas su ti Rusi jadni.....

VL
MA
Maslac
10:19 03.12.2022.

Oni grade a mediji pisu da su u rasulu. Upoznao sam poslovne ljude iz Njemacke koji su bili u Ukrajini i Rusiji i jos uvijek kontaktiraju sa poslovnim partnerima: " Narod u Kijevu/Ukrajini je ogorcen na Klicka i Zelenskog a Rusi na Putina i ekipu".

VL
AF
afer
08:28 03.12.2022.

Sada kada su na okupu lakše je ciljati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.