Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački projekti
Povratak na članak

Sastali se Plenković i Bandić: Dogovorili proces usvajanja GUP-a za Grad Zagreb

Na upit hoće li HDZ-ovi gradski zastupnici podržati GUP ako dobije zeleno svjetlo Ministarstva graditeljstva, Plenković je kazao kako treba pričekati stručnu analizu te da će se nakon toga donijeti odluka

Komentari 8

ZA
zubalo_ankica
12:50 04.11.2019.

Svaka čast na ovom potezu! Posebno me veseli što se u plan stavlja nabavka novih tramvaja koji su stvarno potrebni Zagrebu

VL
Avatar whitesox
whitesox
16:33 04.11.2019.

ha,hhaaaaahahahahha!Koji naivan naslov!

VL
DU
Deleted user
23:11 04.11.2019.

Bez veze dajemo plaću zastupnicima 4 godine svaki mjesec. Bolje je da šefovi stranke te novce stave na račune stranaka, pa kad nešto treba podržati ,nekom, dizanjem ruku, dogovore cijenu plate drugoj strani i kad dignu ruke šljus, lova na njihov račun. Potom fešta i šef stranke to podijeli zastupnicima, koji su digli ruke pred novinarima i još im uruče ordenje za časno služenje narodu.

VL
NO
Nordik
11:29 04.11.2019.

Razgovaraju o projektima... Kako to gordo zvuči. Još bolje bi bilo: razgovaraju o projektima u interesu građana.

VL
DU
Deleted user
11:15 04.11.2019.

Samo pazite da je sve po zakonu. To je najvažnije. Čak i ako jednog dana budemo imali pravosuđe koje neće biti pod vašom kontrolom, mada su mali izgledi za to, opet vam nitko ništa neće moći pronaći.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
12:14 04.11.2019.

ova dvojica su više Hrvata iselili nego četnici i partizani u 50 godina

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.