Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umjesto na koncertu u Tropic klubu na Bačvicama noć na subotu proveli su drugoj policijskoj postaji.

Saša Matić i njegov bend na policiji zbog radnih dozvola

bomba
Arhiva VL
19.12.2009.
u 12:37

Policija je dobila dojavu o koncertu, a kako su sumnjali da nemaju radnu dozvolu, priveli su ih na razgovor. Njihova sumnja pokazala se točnom.

SPLIT - Slijepi srpski pjevač Aleksandar Saša Matić (31) i njegov četveročlani bend umjesto na koncertu u Tropic klubu na Bačvicama noć na subotu proveli su drugoj policijskoj postaji.

Policija je dobila dojavu o koncertu, a kako su sumnjali da nemaju radnu dozvolu, priveli su ih na razgovor. Njihova sumnja pokazala se točnom pa su od Matića, Predraga Stankovića (31), Nikole Ostojića (32), Dragana Grege (34) i Deana Paunovića (38) oduzeli putovnice. Zbog prekršaja Zakona o strancima privest će ih na Prekršajni sud. Saša je od 2001. godine izdao pet albuma, a i njegov brat blizanac Dejan također je pjevač. Obojica su od rođenja slijepi. Za vrijeme rata obitelj je iz Drvara otišla u Beograd gdje je Saša završio glazbenu školu. U Srbiji je postao poznat nakon nastupa na tržnici na Banovom Brdu.

 

 

Komentara 10

MA
malitrn
04:10 21.12.2009.

Pa šta onda dolazite kad znate da nam je \"mržnja mozak oprala\" ?

GA
gala
12:46 19.12.2009.

sad će saša da vidi u čemu je problem

BS
beti skopje
13:35 19.12.2009.

sramota da drze coveka u policiji...to je sramota da se tako ponashaju sa jednom velikom zvezdom..bruka za Hrvate..Sasa cuvaj se i dolazi za Makedoniju..mi te volimo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije