Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preprodaja droge

Sarajka od 50 godina šefica dilerske bande

uhićenje
Arhivska fotografija
29.05.2011.
u 15:21

M. I. nabavljala je drogu u BiH pa ju je vlakom i autobusom krijumčarila u Zagreb, potom ju je isporučivala četvorici privedenih

Policija je u Zagrebu uhitila peteročlanu hrvatsko-bosanskohercegovačku bandu dilera droge. U dva stana kojima su se osumnjičeni koristili zaplijenjen je 331 gram amfetamina.

Glava bande i jedina žena među njima bila je 50-godišnja M. I., koja je drogu nabavljala u svom rodom Sarajevu te ju je autobusom i vlakom krijumčarila u Zagreb. Drogu je banda držala u stanu na Jarunu, kojim su se koristila druga dvojica osumnjičenika, 27-godišnji Sarajlija A. M. i 33-godišnji Zadranin B. B., u čijem dosjeu već stoje prijevare i krivotvorenja. Dio amfetamina prodavala je spomenutoj dvojici, dok je ostatak droge isporučivala drugoj dvojici, 28-godišnjem T. V. iz Karlovca i D. G., 39-godišnjem Šibenčaninu otprije poznatom policiji zbog dilanja. Oni su je potom preprodavali.

Ekipa iz Odjela kriminaliteta droga u petak je najprije uhitila T. V., kod kojeg je nađeno 179 grama amfetamina, te D. G. Idućeg dana u stanu u kojem su Šibenčanin i Karlovčanin živjeli nađeno je još 15 grama te vrste droge. U stanu kojim su se koristili ostali članovi bande nađeno je 137 grama amfetamina. S obzirom na to da je za Karlovčaninom već raspisana tjeralica radi izdržavanja zatvorske kazne, odmah je sproveden u pritvor.

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:14 29.05.2011.

kažem ja da svu zlo dolazi u lijepu našu iz susjednih republika,sve to treba protjerati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije