Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI IZ KINE
Povratak na članak

Šangaj je u strogoj blokadi: Evo kada će doći do novog rasta cijena i problema u opskrbi

Šangaj je epicentar najvećeg vala korone u Kini od početka pandemije. Ovaj lučki grad, koji broji 26 milijuna stanovnika, u strogoj je blokadi od 28. ožujka. Zbog toga su neki radnici bili prisiljeni ostati i spavati u tvornicama u kojima rade.

Komentari 5

XA
xaron
23:23 28.04.2022.

Kineski izvještaji ( ako im je vjerovat) govore o velikom broju zaraženih, ali i jako malom ( 0,1%) broju smrtnih sličajeva od korone. To je proizvelo špekulacije o izmišljenoj epidemiji koja obara cijene sirovina i energije ( što pomaże Kinesku ekonomiju).

VL
Avatar Dokman
Dokman
20:35 28.04.2022.

Čim prije vratiti proizvodnju prije svega u Europu i USA. Kina na ovaj način vodi rat protiv ostatka svijeta, dižu cijene, stvaraju kaos u kojem računaju da će imati manju štetu tj da će opet imati makar na taj način prednost kao i ranije kad je bio normalan tržišni razvoj.

VL
MH
Max.hr
16:56 28.04.2022.

Virus nije materijalan već zlodušan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.