Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera dnevnice
Povratak na članak

Sandra Zeljko: Ovo je prvi glas da me netko pokušava pronaći

Do sada sam uvijek bila dostupna i otvorena za sve što su pravosudne institucije od mene tražile, rekla je Zeljko

Komentari 10

BE
BeroII
21:40 26.06.2017.

Vrlo lako da je i u pravu. Iz osobnog iskustva znam kako je to kada vam hrvatska pošta treba isporučiti pošiljku koja je plaćena kao preporučena i gdje je naplaćena isporuka na vrata i na ruke. Ne znam samo koliko mi se puta dogodilo da sljedeći dan nakon što mii je pošiljka trebala biti isporučena, u poštanskom sandučiću pronađem obavijest o "neuspjelom pokušaju uručenja iste te da "izvolim osobno doći na poštu i isti preuzeti. Prvih sam pet šest puta to i naprvio ali sam se i požalio na uslugu. Tada mi je rečeno da se mogu požaliti na službu čiji je to posao, međutim, kao da sam se žalio gradskoj kanalizaciji, bez svrhe i učinka. Na kraju sam od pošte zahtjevao da ubuduće ne preuzimaju pošiljke na moje ime te da pošiljatelje upute neka potraže neku drugu službu koja će to obaviti u skladu sa pravilima struke i sa naplaćenom uslugum. Ali, niti to nisu u stanju napraviti, i nadalje povremeno nalazim takove obavijesti u sandućičuu+, ali se na to više ne osvrćem. Napominjem kako je u stanu uvijek prisutan barem jedan član obitelji te da su sva zvona ispravna i nitko nije gluh. Osim hrvatske pošte.

VL
TR
trakius
00:20 27.06.2017.

Plaću prima u Zagrebu a prijavljena je u Vukovaru? Pretpostavljam da onda ne plaća zagrebački prirez pa i na taj način vara državu,ali nema veze,takvih je više pa je to valjda prešutno dozvoljeno....

VL
PU
Pukovnik
10:23 27.06.2017.

Zena koja vara drzavu (prijavljena u Vukovaru - mjesto rada Zagreb) i koja je clan zlocinacke organizacije (dnevnice - Saucha) sa laznom SSS diplomom radi u Uredu predsjednika vlade?! Pa sta je ovo! Kakva je ovo drzava?!

VL
PO
podbablje
22:11 26.06.2017.

Lopovi nisu htili lopova hvtati da nebi oda druge lopove u lopovluku a da bi u saboru svoim glasom ZA omogucijo lopovsku vlast koja stiti njega lopova kao i sve druge komunisticke lopove koi kradu Hrvatski narod vec 72 godine i lopovi namjeravaju svoj lopovluk nastaviti jos godinama.

VL
DH
dalibor.hren
05:47 27.06.2017.

Ne plaća prirez, ali zato dobiva povrat putnih troškova. Nije za baciti: relacija Vukovar - Zagreb, cca 22 radna dana u mjesecu... prikupi se, pa da je i 0,75 kuna po kilometru!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:30 27.06.2017.

da pojednostavimo, optužena je policiji dala krive podatke o tome gdje živi, boravištu i prebivalištu. adrese koje da onda dala su adrese na kojima je ona dostupna, na kojima prima poštu. ako je bilo nekoliko pokušaja dostave, to znači da nešto ne štima. nemojmo kriviti poštu, svi znamo da nam stigne svaki ček koji ne želimo platiti. a kamoli ovakav sudski poziv. s obzirom na to da znamo o kome se radi, da ta osoba jako dobro zna kako se postupak vodi, koje su radnje nužne, i kako je iznimno bitno da je sve po zakonu, od razgovora do dostave poziva i sličnih stvari, jasno je da se radi o klasičnom odugovlačenju postupka. njoj je ovo u novinama prvi glas da ju netko traži? pa gdje je svo to vrijeme bila, da nije primila poštu, a ni susjedi je nisu vidjeli mjesecima? nakon što je sad javno obznanila da je uvijek dostupna, nadam se da će doći na sud i osobno se uvjeriti u to što mediji pišu. a kako su mediji došli do ovog podatka, o tome ne bih.

VL
DH
dalibor.hren
05:42 27.06.2017.

Tko je "vrlim novinarima" dao informaciju da Zeljko nije dostupna?

VL
SD
sdpesticid
21:20 26.06.2017.

ha ha ha ha, dostupna je kako kaže a ne odgovara na višekratne pozive sudu i još ovako javno u medije izađe. only in croatia !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.