Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strelovit uspon

Sandra Petrović: Nisam zamjena za Ingrid na izborima za EP

'16.03.2012., Zagreb - Sandra Petrovic, saborska zastupnica Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
20.03.2013.
u 11:16

Ljuti me što me se percipira samo kao suprugu ministra poljoprivrede

– Nisam zauzela mjesto Ingrid Antičević Marinović na listi SDP-a za Europarlament. Ingrid je moja vrlo dobra kolegica, pravnice smo po struci, a kod sastavljanja lista gledali smo regionalnu zastupljenost. Ja sam iz Pitomače, a Ingrid je iz Zadra i ne poklapamo se regionalno. Nisam njezina zamjena – kazala je saborska zastupnica SDP-a Sandra Petrović u razgovoru za tportal.

Dodala je i da joj je žao što Ingrid Antičević nije na listi i kako je njezin slučaj dokaz da javnost može nekoga pokopati zbog jednog određenog gafa.

Petrović je komentirala i špekulacije da se na listi našla jer je supruga ministra Tihomira Jakovine.

– Ljute me takve insinuacije da je riječ o nepotizmu u SDP-u i to što me se percipira samo kao suprugu ministra poljoprivrede, a zaboravlja se da ja imam nekakvu svoju političku pozadinu, da sam ja ipak u profesionalnom životu saborska zastupnica, da imam obrazovanje diplomiranog pravnika i da nisam netko tko je na tu listu došao s ceste – zaključila je Petrović za tportal.

>>Strelovit uspon: Umjesto Ingrid u Bruxelles ide Jakovinina supruga

Komentara 17

OB
-obrisani-
11:38 20.03.2013.

Postovani! Sandra Petrović: Nisam zamjena za Ingrid na izborima za EP * Pitanje svih pitanja da li bi bila na listi da nije supruga Jakovine??? Stabilna i sposobna Vlada;-)))) Posto Milanovicevi vrli ministri se mjenjaju brze nego zene donji ves, ves, pitanje je kako dugo ce i ona ostati? U Hrvatskoj je sve postalo kratkotrajno;-))) Lijep pozdrav!

BU
bubimir
11:49 20.03.2013.

ne poklapaju se regionalno ?????????? ali se poklapaju u drugim stvarima koje pokušavaju sakriti

ST
stomugromova
11:34 20.03.2013.

Ovo je po istom programu,kao i Milanka Opačić.Sa faksa u Sabor !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije