Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
držanje u sudnici

"Sanaderu štaka ne treba, tu je da ne bi morao imati lisice"

Sanader (1)
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
1/3
03.11.2011.
u 19:33

Psihologinja Mirjana Krizmanić analizirala je držanje bivšeg premijera Ive Sanadera pri davanju iskaza pred sudom.

Sanader je u četvrtak u sudnici govorio bolje od svih nazočnih. Nije se bahatio, već je govorio elokventno, koncentrirano i argumentirano. Odavao je sigurnost da je optužnica klimava.

Psihofizički je u dobroj kondiciji, čini se da mu štaka uopće ne treba, već je tu samo da ne bi imao lisice na rukama – ustvrdila je psihologinja Mirjana Krizmanić. Sanader je u sudnici bio koncentriran. Pokazao je svoju elokvenciju, diplomatičnost pa i šarm, smatra ugledna fonetičarka s jedne televizije. Fizički izgleda, dodaje naša sugovornica, vrlo dobro.

Činjenica da je smršavio ide mu u prilog jer je dotjerao liniju iako je to donekle ostavilo traga na licu. Drži se uspravno, ošišan je i dotjeran iako mu je kosa nešto rjeđa. Vjenčani prsten ne nosi, no nije ga – vidljivo je s fotografija iz vremena kada je postao premijer – nosio ni prije.

Komentara 45

OB
-obrisani-
20:18 03.11.2011.

Ja bi njem staku uzela i lisice na ruke ,da vidimo hoce li se i onda arogantno i bahato ponasati...

SR
s☺r@n
21:34 03.11.2011.

03.11.2011. u 21:29h yocko je napisao/la: _________________________________ Slažem se, bezuvjetno odmah, sada.

AU
austria
06:53 04.11.2011.

Lisice bi mu dobro pasale, isto kao i Rončeviću i Polančecu. Izrodi i veleizdajnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije