Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUST

Sanaderov broj na HTV-u Dnevnik 3 otkrio broj mobitela bjegunca

sanader (1)
Foto: Screenshot HTV
1/3
10.12.2010.
u 21:30

Kako se taj "propust" dogodio, na HTV-u nije bilo moguće doznati. Ipak, glavni je "krivac" odvjetnik Matić, koji je novinarima i Sanaderovu poruku i njegov broj mobitela stavio – na izvolite.

Ako u četvrtak nitko sa sigurnošću nije znao gdje se, bježeći od uhićenja, zaustavio bivši premijer Ivo Sanader, onda su svi barem imali priliku doznati jednu drugu informaciju koja je do tada bila poznata tek rijetkima – Sanaderov broj mobitela. A do te se, inače oduvijek dobro čuvane kombinacije brojeva, došlo zahvaljujući ekranu HTV-a.

Naime, obavještavajući gledatelje u Dnevniku 3 da se bivši premijer SMS-om javio svom odvjetniku Mati Matiću, opunomoćivši ga za komunikaciju s institucijama koje ga traže i poručivši da će se u Hrvatsku vratiti za tri-četiri dana, puštena je snimka zaslona Matićeva mobitela na kojem se lijepo mogao iščitati broj s kojeg je navedeni SMS i poslan.

Za razliku od informativnih emisija Nove TV i RTL-a, koji su Sanaderov broj "zamutili" ili prekrili, HTV je omogućio svakome tko je gledao emisiju da istog trena otipka viđeni broj i pokuša doznati gdje je bivši premijer i eventualno kako se osjeća.

Kako se taj "propust" dogodio, na HTV-u nije bilo moguće doznati. Ipak, glavni je "krivac" odvjetnik Matić, koji je novinarima i Sanaderovu poruku i njegov broj mobitela stavio – na izvolite.

Komentara 19

DU
Deleted user
21:49 10.12.2010.

Zato je Matić i dobio nogu...od sanadera. a ne zbog \"sukoba interesa\".

NE
neni
22:03 10.12.2010.

Ma \"sigurno\"Sanader ima samo jedan mobitel. Kakvi su to dodatni cirkusi

Avatar bojlere
bojlere
20:17 21.12.2010.

pa šta ako mu se vidi broj i tako je mijenjao desetke SIM kartica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije