Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODUSTAJE
Povratak na članak

Sanader se odbio ispričati Hajdukoviću: Ne znam tko je koga istukao. Nisam vidio sliku onog drugog

Poručio je da ne namjerava odstupiti od te svoje izjave jer ga ne zanima Hajdukovićeva seksualna orijentacija te mu nije poznato da je Hajduković žrtva obiteljskog nasilja.

Komentari 7

ST
stric22
15:07 26.11.2020.

...stvarno , zašto nema fotografija onog drigog ... možda je ovaj nasilnik a onaj jadnik žrtva ...

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
07:00 27.11.2020.

Poruka Sanadera: "Kad se dva muškarca ili već kako god su spolno orijentirani mlate po ulicama nisu primjer dobrog već lošeg društva". U slučaju Hajduković ne radi se samo o dva anonimna čovjeka već visoko pozicionirana člana SDP-a. Kad Hajduković etiketom "loše su društvo" označi sve članove HDZ-a zbog pojedinačnih primjera onda i mi svi iz HDZ-a možemo staviti deklaraciju na sve SDP-ovce da su loša klapa jer se tuku međusobno po ulicama. Indukcija je "loša" logička metoda kad se radi o društvenim skupinama i ne treba je koristiti.

VL
PR
PrimoracRi
15:02 26.11.2020.

Alpinist alpinisti ......se odbio ispričati

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
21:21 26.11.2020.

problem je u tome što je Sanader javni diskurs, u vezi sa strankama, odvukao na privatni teren. to se ne radi i nije prostojno. nebitne su okolnosti tog privatnog sukoba.

VL
VR
vruljica
15:10 26.11.2020.

Jel našla žena još koju boršu sa milijunima?

VL
AN
anemijodezerterija
14:49 26.11.2020.

Umjesto da su si jedan drugome poćunili ćunu, onako kako to radite vi hadezeovci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.