Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBAČEN IZ REMETINCA

Nova 'karijera' bivšeg premijera u zatvoru: Sanader postao novi šef knjižnice u Lipovici

Bivši premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader prvi je put zasjeo na optuženi?ku klupu 28. listopada 2011.
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
24.02.2024.
u 10:36

"Gospodin Sanader se već par mjeseci nalazi u Kazneno-popravnom domu Lipovica", rekao je njegov odvjetnik Čedo Prodanović

Ivo Sanader, bivši predsjednik Vlade, postao šef zatvorske knjižnice u zatvoru Lipovica te je zadužen za kulturno uzdizanje zatvorenika. On je iz Remetinca prebačen u Lipovicu zbog uzornog ponašanja, ali i narušenog zdravlja, doznaje Dnevnik Nove TV.

"Gospodin Sanader se već par mjeseci nalazi u Kazneno-popravnom domu Lipovica. To je poluotvoreni zatvorski sustav, a sada se nalazi u bitno boljim zatvorskim uvjetima nego što je bio prethodno", rekao je njegov odvjetnik Čedo Prodanović te dodao:

"To je u biti zatvor koji nije zatvor. Preko dana se oni slobodno šeću po tom kompleksu, popiju kavu, prime posjete. To je neki zatvor po mjeri čovjeka. On je čvrst, on je izdržavao puno teže uvjete, tako da tek sada nema problema".

Preseljenje u ovakav poluotvoreni tip zatvora, navodi Dnevnik Nove TV, svojevrsna je priprema za izlazak na slobodu. Zatvorenici imaju slobodu boravka izvan kaznionice, a poštuju li se uvjete, mogu steći pravo na odlazak kući za vikend. 

GALERIJA Nekad simbol Splita, od danas prah i pepeo: Pogledajte što je ostalo od hotela Marjan

Bivši premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader prvi je put zasjeo na optuženi?ku klupu 28. listopada 2011.
1/9

Komentara 14

MA
Makbe
14:01 24.02.2024.

Žao mi čovjeka. Nitko ne zna pravu istinu ali ipak svi lupaju po njemu.

DA
darwil
13:50 24.02.2024.

Neka meni HDZ plati na račun 10% što su ukrali, ja preuzimam odgovornost za sav lopovluk i idem u zatvor na 30 god Milanović će me pomilovati, pa ću od svojih 10 % dati za zlatne WC po Zagrebu alii naravno uz pinku 15%

JM
JMN
13:45 24.02.2024.

Jesu li prvo sklonili vrijednije knjige na sigurno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije