Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruka ruku mije

Sanader nudi pomoć Bandiću u borbi protiv snijega

bandić s lopatom  (1)
Goran Jakuš/PIXSELL
16.01.2013.
u 13:24

Bandić je odgovorio da drži situaciju pod kontrolom, ali da zna kome se može obratiti ako se stanje pogorša

Kamioni, ralice, sol i ljudstvo, sve je spremno da u roku od nekoliko sati krene iz Splita prema Zagrebu pogoršaju li se problemi sa snijegom! – ponudio je u telefonskom razgovoru splitsko-dalmatinski župan Ante Sanader pomoć zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

Naime, upravo je Bandić nesebično skočio u veljači prošle godine kada su zagrebačke ralice čistile zametenu Dalmaciju što se nije zaboravilo. Sanader je pomoć metropoli ponudio i kao predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice.

No, Bandić je odgovorio da drži situaciju pod kontrolom, ali da zna, ako se stanje pogorša, kome se može obratiti.

Sanader je danas, kada se očekuje novo pogoršanje vremenskih prilika, u Zagrebu pa im neće biti problem dogovoriti se.

>>'Lopatamo i borimo se sa snijegom umjesto vas'

>>Snijeg s krovova i dalje prijeti, jedna osoba ozlijeđena

>>'Alene, majke mi, nisam te razriješio. Tata uzima kajase u ruke'

Komentara 45

Avatar _mrgud_
_mrgud_
15:20 16.01.2013.

Sve je spremno, a sutra ćemo slušati kako ih je snijeg iznenadio.

NA
Nata123
10:32 17.01.2013.

Ljudi, dosadni ste vise s tim! Ponašate se kao Splićani prošle godine. Ne volim ni ja Bandića, ali za što će vam još sve biti kriv? Sada izgleda i za vrijeme. Mora da je ON kriv i za sve ostale katastrofe na svijetu, treba obavijestiti sve države u kojima su uragani, potresi, poplave itd. da ga razapnu ili nešto slično... ;) lopate u ruke i čistite, to je to. ;) u drugim gradovima i zemljama je slična situacija, niste jedini.

ME
meteoropat
14:51 16.01.2013.

Bandiću,pozovi Ostojića da i on djelima pokaže kako se voli Zagreb.Nakon što očistiš grad od snijega,možeš do izbora na odmor,jer Ti si već sada pobijedio na predstojećim izborima.A oni koji te ne vole,neka te makar poštuju,jer to zaslužuješ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije