Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripremili mu iznenađenje

Ova je reklama dirnula cijeli svijet

reklama za samsung
Foto: Screenshot
1/2
10.03.2015.
u 12:08

Mjesec dana su snimali reklamu za koju su svi znali osim mladića Muharrema koji je rođen gluh

Reklamu koja je dirnula svijet snimio je turski ogranak Samsunga. Mjesec dana su snimali reklamu za koju su svi znali osim mladića Muharrema koji je rođen gluh. Postavili su kamere po cijelom susjedstvu, a stanovnike su učili znakovnom jeziku.

Muharrem je, naime, toga jutra izašao iz stana sa svojom sestrom. Svi su ga na ulici počeli pozdravljati na znakovnom jeziku. Ušao je u taksi, taksist mu se također obratio na jeziku za gluhe. Ništa mu nije bilo jasno dok nije došao do trga gdje mu se s video ekrana nije obratila video figura koja mu je objasnila o čemu se radi.

Rekla mu je kako turski ogranak Samsunga pokreće službu samo za gluhe i nagluhe osobe. Pridružila mu se ekipa koja mu je pripremala iznenađenje nakon čega su mladića preplavile emocije.

>> Nagrađivana reklama za pse vodiče ostavit će vas u suzama

Ključne riječi

Komentara 5

AN
anticenzura
12:34 10.03.2015.

Stvarno predivno.

DU
Deleted user
20:56 10.03.2015.

beautifull

Avatar emilsalis
emilsalis
21:12 10.03.2015.

eto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije