Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komunalci i olakšica
Povratak na članak

Samo tri veća grada otpisuju komunalne dugove građanima

Za otpisane dugove komunalci mogu umanjiti godišnju poreznu obvezu

Komentari 5

NV
novo vriijeme
09:28 25.08.2014.

Dugovi se ne bi smjeli opraštati samo zamrzavati dok netko ne postane platežno sposoban, u suprotnom bi građani koji su uredno plaćali režije umjesto da odu na odmor na Karibe bili bedaci.

VL
OK
OKTOPOD
21:52 17.11.2022.

Čitam da je čak i premijer pustio suzu na konstataciju -- osobnu , da će ovaj zakon biti solidaran. Po meni , jer ja uvijek sumnjam kad je od vlasti, da će najnoviji namet samo bogatima, biti utjeha onima kojii to nisu. Pitam se : ne pretvara li se naš premijer u Robin Huda u najnovije vrijeme , u naše vrijeme.Osobno nisam u stanju vjerovati da bi se svjesno , Plenki, izložio ovakvom riziku. Ili pak njegovi gospodari-- gospodari sviju nas--SVIJETA, popuštaju , shvačaju , malo - po , malo , da su doveli raju do kraja životne izdržljivosti njihovom krivnjom -- raskošnim životom ne mareći za suze poniženih i ugroženih , samo zbog njihovog gurmanluka. Ili se pak Danajci spremaju da nam i ovo malo, nama raji , otmu što nam je ostalo, utješe nas poreznim zakonom. Hvala! fr.

VL
TH
than
12:41 25.08.2014.

Oprastanje dugova je put bez povratka, jer se na kraju pretvori u to da vise nitko ne placa, jer sto bi netko placao, ako ne placa recimo Blaz, ali zato ima da sjedi ispred trgovine i pije pivo.

VL
ŽU
žuna
18:11 26.08.2014.

drugovi iz lokalne vlasti. otpis dugova neplatišama pravi budalu od mene građanina i svih drugih koji plačamo sve račune na vrijeme!!!

VL
OK
OKTOPOD
18:53 13.02.2023.

Gospodo, ovdje nema hoću . neću.Jer, kad tad DRŽA , kakva bila da bila, slagali se mi s njom ili ne, željeli poštivati njezine zakone ili ne ona će ih naplatiti od svakog, zvao se on Mate ili A NTE. I to s kamatama. Zato, poštovani , kad već morate, platite! što prije Onaj koji vam je nekada prije pomagao u izbjegavanju plačanja obaveznih državnih nameta ostao je na ruševinama povijesti, ostavio vas lešinarima povijesti . Čuvajte ih se jer oni ne pitaju : kako vam je, imate li malu djecu, jeste li bolesni , oni jednostavno čovjeka ogole do kosti.fr.Pozdrav!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.